Occasion

Ducati MULTISTRADA 1260 ENDURO

Kilometers 8699 Bouwjaar 2020 Prijs €22.590,-

Omschrijving

Een Reis Enduro, maar dan op z’n Italiaans met stijl, wereldwijsheid en performance dat is in het kort de Multistrada enduro. Standaard voorzien van vele features zoals Riding Modes, Power Modes, Ducati Safety Pack (bochten-ABS + DTC), Ducati Wheelie Control, Hill Hold Control, cruise control, Keyless start en Cornering Lights. Zoals ondertussen al bewezen werkt de elektronica fenomenaal en functies zoals mappings, electronische vering en alle andere regelbare items zijn is intuïtief eenvoudig te vinden en te bedienen.

Deze motor wordt afgeleverd met 12 maanden Ducati Approved garantie

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
48 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
-
Vermogen
148 kW
Kleur
Zand
Kilometerstand
8699 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.