Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Occasion

Ducati MULTISTRADA 950 S

Kilometers 22517 Bouwjaar 2020 Prijs €16.950,-

Omschrijving

De Multistrada 950 S is de luxe versie in het lichte multi-terrein motorfiets segment van Ducati. Naast toepassingen zoals b.v. het Bosch bochten-ABS, Vehicle Hold Control (VHC) en Traction Control, biedt de 950 S o.a. standaard het elektronisch semi-actief veringsysteem Ducati Skyhook Suspension (DSS), het Ducati Quick Shifter up & down (DQS) en Cruise Control. Naar keuze is de 950 S te bestellen met stijlvolle lichtmetalen of robuuste spaakwielen. De wereld ligt aan je voeten met deze veelzijdige en luxe 950S. Motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Off-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
20MLVD
Vermogen
83 kW
Kleur
Grijs
Kilometerstand
22517 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.