Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Occasion

Ducati MULTISTRADA V4 S TRAVEL & RADAR

Kilometers 4575 Bouwjaar 2021 Prijs €26.950,-

Omschrijving

Avontuurlijk, Veelzijdig, Comfortabel dat is de Ducati Multistrada V4 S. De luxe versie in de Ducati Multistrada V4 familie. Voorzien van hoogwaardige en efficiënte componenten die het rijden comfortabeler, veiliger en interessanter maken. Ongeacht de wegconditie, belading of afstand die je kiest. Deze motor is voorzien van een Akrapovic demper en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en nog ruim 3 jaar fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2021
Carrosserie
Off-road
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1158 cc
Garantie
36 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
75MNRL
Vermogen
125 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
4575 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.