Occasion

Ducati PANIGALE V2

Kilometers 475 Bouwjaar 2022 Prijs €20.950,-

Omschrijving

Schoonheid, prestaties en beheersing. De Panigale V2 is de blijvende verbinding met de oorsprong van Ducati superbikes. Met het geweldige 955 cm³ Superquadro V tweecilinder motorblok en volgebouwd met de modernste systemen, is deze supersport machine de sublieme entree naar de opwindende Ducati Panigale superbike familie. Deze hagelnieuwe Panigale V2 heeft pas 475km mogen rijden en komt met nog ruim een jaar fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
955 cc
Garantie
12 maanden — Fabieksgarantie
Kenteken
11MPXD
Vermogen
113 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
475 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.