Occasion

Ducati PANIGALE V4 S

Kilometers 14655 Bouwjaar 2020 Prijs €27.950,-

Omschrijving

De Panigale V4 S tilt het circuitrijden naar een hoger niveau voor zowel amateurs als profs. Een reeks verfijningen zorgt voor een gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en minder vermoeiend rijgedrag, terwijl de motor tegelijkertijd sneller is, niet alleen op individuele ronden, maar gedurende hele sessies. Deze Motor is zo goed als nieuw, dealer onderhouden en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en een extra jaar fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
82MLXP
Vermogen
157 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
14655 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.