Vanwege Hemelvaartsdag zijn we donderdag 13 mei gesloten. Vrijdag staan we weer voor u klaar.
Occasion

Ducati PANIGALE V4 S CORSE

Kilometers 7132 Bouwjaar 2019 Prijs €28.950,-

Omschrijving

Deze Panigale V4 S Corse heeft een topvermogen van 214 pk, en rijklaargewicht van 195kg. Ducati’s nieuwe V4 oogt als een Panigale, voelt als een Panigale en klinkt ondanks de V4 als een Panigale. Hiermee krijg je, met de MotoGP afkomstige technologie die is toegepast, een rijervaring die dichter dan ooit bij een MotoGP racemachine staat. Deze unieke Corse kleurstelling geeft de motor de looks die passen bij het echte race DNA van de Panigale V4. Motor is voorzien van een korte kentekenplaathouder, LED richtingaanwijzers en wordt geleverd met 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2019
Carrosserie
Overig
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
21MKPT
Vermogen
157 kW
Kleur
Corse
Kilometerstand
7132 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.