Occasion

Ducati PANIGALE V4 SPECIALE

Kilometers 8978 Bouwjaar 2018 Prijs €34.950,-

Omschrijving

Panigale V4 Speciale. Deze zeldzame en gelimiteerde Panigale V4 is voorzien van een Akrapovic titanium uitlaat die het vermogen verhoogt naar een waanzinnige 224PK. Er zijn 1500 V4 Speciales gebouwd en dit is nummer 40. De motor heeft een kuipset van een 2021 model, professioneel gespoten in de originele kleuren. De exclusiviteit van de speciale wordt gecomplimenteerd door de aggressive styling van de nieuwe kuipen. Deze Panigale V4 Speciale mag terecht speciaal genoemd worden. De motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2018
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
-
Kenteken
65MJNR
Vermogen
165 kW
Kleur
Tricolore
Kilometerstand
8978 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.