Occasion

Ducati SCRAMBLER 1100 SPECIAL

Kilometers 3986 Bouwjaar 2019 Prijs €13.950,-

Omschrijving

Je kan de Scrambler 1100 kunnen omschrijven met 3 C’s: Cool, Comfortabel en Charmant. Cool vanwege de stoere uitstraling. Comfortabel door de prettige, relaxte zithouding en rijgedrag, waarmee je het een hele dag vol kunt houden. Charmant vanwege de verwijzing naar het stijlicoon uit de jaren ’60. De Scrambler 1100 is standaard voorzien van veiligheidssystemen als Traction Control en bochten-ABS. De Special-uitvoering heeft, naast de zwarte spaakwielen, een ‘modern klassieke’ uitstraling meegekregen dankzij de grijze kleurstelling in combinatie met de verchroomde uitlaatbochten en aluminium spatborden voor en achter. Verder onderscheidt de Special zich van de standaardversie door een lager stuur en een bruin zadal
Dit exemplaar betreft een BTW-motorfiets en wordt afgeleverd met nog resterende fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2019
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1079 cc
Garantie
12 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
15MKHZ
Vermogen
63 kW
Kleur
grijs
Kilometerstand
3986 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.