Occasion

Ducati SCRAMBLER ICON

Kilometers 13376 Bouwjaar 2016 Prijs €7.950,-

Omschrijving

Ducati Scrambler motorfietsen vormen een uniek segment binnen de Ducati motorfiets-families. Refererend aan de essentie van motorrijden in de meest pure vorm: twee wielen, een breed stuur, een eenvoudig en betrouwbaar motorblok en een hoop plezier. Door de retro kleurstelling vormt de Scrambler Icon tevens een ideaal uitgangspunt om met accessoires en vervangingsdelen van Ducati of derden een unieke motorfiets samen te stellen. Deze motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
803 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
96MRFH
Vermogen
55 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
13376 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.