Occasion

Ducati SCRAMBLER SIXTY2

Kilometers 16206 Bouwjaar 2016 Prijs €5.950,-

Omschrijving

Deze lichte, zeer wendbare en vooral super leuke scrambler is perfect voor de beginnende maar ook ervaren motorrijder die niet te veel motor wil. Door de lage zit en weinig eigen gewicht is dit een van de makkelijkst te rijden Ducati motoren. Deze Sixty2 is voorzien van een korte kentekenplaathouder en een gearindicator. De motor staat geregistreerd op 35KW/A2 rijbewijs! en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
400 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
49MNBH
Vermogen
30 kW
Kleur
Atomic Tangerine
Kilometerstand
16206 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.