Occasion

Ducati STREETFIGHTER V4 S

Kilometers 7032 Bouwjaar 2020 Prijs €23.950,-

Omschrijving

De nieuwe Streetfighter V4 met een topvermogen van 208 pk en een drooggewicht van 178 kilo maakt de straatvechter een onuitwisbaar indruk. Er zijn weinig motoren die nog voor de onthulling voor zoveel roering hebben gezorgd als de Streetfighter V4 De Streetfighter V4, de naakte versie van de Panigale V4 , geeft een nieuwe dimensie aan het Hypernaked segment.

Dit is de S versie met de goudkleurige Öhlins vering en driespaaks Marchesini velgen. Deze motor is van eerste eigenaar. Wordt geleverd met nog fabrieksgarantie t/m maart 2022

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie t/m maart 2022
Kenteken
50MLRF
Vermogen
153 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
7032 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.