Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Occasion

Ducati STREETFIGHTER V4 S

Kilometers 2788 Bouwjaar 2020 Prijs €24.950,-

Omschrijving

De Panigale V4, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Dit is kortweg het onderliggende concept van de nieuwe Streetfighter V4S, een motorfiets die de sensatie van de rit elke keer dat hij de weg opgaat vergroot. Het resultaat? Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend design dat pure prestaties uitstraalt. Deze motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
-
Vermogen
153 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
2788 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.