Occasion

Ducati STREETFIGHTER V4 SP

Bouwjaar 2022 Prijs €37.490,-

Omschrijving

De Ducati Streetfighter V4 SP is de ultieme uitvoering in de aansprekende en succesvolle Ducati naked sportmotorfiets serie. Een verpletterende uitstraling en rijk uitgerust met de meest exclusieve componenten, is dit unieke en gelimiteerde juweel reeds vanaf de introductie een gewild object. Benut u deze kans om als een van de weinige een Streetfighter SP eigenaar te worden? Deze nieuwe motor staat in onze showroom en is direct leverbaar.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
-
Vermogen
153 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
-

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.