Occasion

Ducati SUPERSPORT

Kilometers 20240 Bouwjaar 2017 Prijs €9.950,-

Omschrijving

De SuperSport is een allround motorfiets geschikt voor sportief tourwerk maar dan met de looks van een Superbike. Het 937cc tellende motorblok heeft 113 PK en de zithouding is comfortabele. De Panigale-achtige voorkant is voorzien van LED verlichting en toont agressief, Voorzien van de typische enkelzijdige achterwielophanging. Opvallend zijn de 2 korte uitlaatdempers aan de rechterzijde en het kleine, verstelbare kuipruitje. Deze uitvoering wordt geleverd met de getoonde kofferset. Wordt afgeleverd met 12 maanden Ducati Approved garantie

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2017
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
78MLXD
Vermogen
81 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
20240 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.