Occasion

Ducati XDIAVEL

Kilometers 8602 Bouwjaar 2018 Prijs €18.950,-

Omschrijving

Met de lancering van de XDiavel heeft Ducati haar intrede gedaan in een nieuw segment. De XDiavel verenigt twee totaal verschillende werelden (vandaar de X). De wereld van Ducati en de wereld van de Cruiser met Low Speed Excitement, Deze Prachtige Xdiavel heeft een zeer mooie lage tellerstand. Voorzien van bare-end knipperlichten en aan de zijkant gemonteerde kentekenplaat. Wordt geleverd met het benodigde onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2018
Carrosserie
Chopper
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
67MJHP
Vermogen
112 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
8602 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.