Occasion

Ducati XDIAVEL S

Kilometers 14990 Bouwjaar 2020 Prijs €23.950,-

Omschrijving

Met de lancering van de XDiavel heeft Ducati haar intrede gedaan in een nieuw segment. De XDiavel verenigt twee totaal verschillende werelden (vandaar de X). De wereld van Ducati en de wereld van de Cruiser met Low Speed Excitement. Dit is de S uitvoering en is voorzien van gefreesde riemdeksels, andere wielen, andere LED dagrijverlichting en dit is hoogglans zwarte kleurstelling. Deze motor is van eerste eigenaar wordt afgeleverd met nog resterende fabrieksgarantie t/m maart 2023. Het betreft hier een BTW motorfiets.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Overig
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
-
Kenteken
23MLPS
Vermogen
112 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
14990 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.