Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Occasion

Ducati XDIAVEL S

Kilometers 1 Bouwjaar 2021 Prijs €28.790,-

Omschrijving

Elk detail geeft extra kracht aan het karakter van de nieuwe Ducati XDiavel. De beste kwaliteit materialen en een verfijnde afwerking met topklasse-technologie in de S-versie resulteert in een werkelijk uniek en ongeëvenaard design. Het onmiskenbare hart van de machine is het Testastretta DVT 1262-blok, in een hoogglans-zwarte lak en met gefreesde details, volledig in het zicht – klaar om een immens koppel te leveren over het hele toerengebied. Deze motor wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2021
Carrosserie
Cruiser
Cilinder aantal
-
Cilinder inhoud
-
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
-
Vermogen
-
Kleur
Zwart
Kilometerstand
1 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.