Occasion

Ducati XDIAVEL S

Kilometers 7051 Bouwjaar 2016 Prijs €19.750,-

Omschrijving

De XDiavel vertegenwoordigt de fusie van twee werelden: die van de cruisers, voor lange, ontspannen reizen op lage snelheid, en die van Ducati, gekarakteriseerd door Italiaanse stijl, technisch vernuft en zeer hoge prestaties. Dat is precies waar de X van XDiavel voor staat: de cross-over tussen ogenschijnlijk verschillende en ver uiteen liggende werelden, verenigd in één motor, een synthese waar beide tot hun recht komen, zonder compromissen. Deze motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Carrosserie
Cruiser
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
96MKVH
Vermogen
112 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
7051 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.