Nieuw Diavel

Ducati Diavel V4

Gespierd • Sportief • Elegant
De nieuwe muscle cruiser van Ducati heeft een aansprekend en uniek design en nieuw motorblok. We stellen u voor: Ducati Diavel V4!

Prijs €31.890,- Maandelijks €386,-

1 krachtbron

Ducati Granturismo V4
- 16 veerbediende kleppen
- vloeistofkoeling
- contra-roterende krukas
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- deactiveringsysteem cilinderbanken

- 1.158 cc
- 124 kW (168 pk) @ 10.750 tpm
- 126 Nm @ 7.500 tpm

  • Ducati Red
Ducati Diavel V4

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Nieuwe generatie

Gespierd, sportief, overdreven en elegant tegelijk, in staat om in elke context de aandacht te trekken, synthetiseert de Diavel V4 verre technische, dynamische en stilistische kenmerken, zoals die van sportnakeds en muscle cruisers. Zo wordt ingespeeld op de wensen van veel verschillende motorrijders, van de sportliefhebber die op zoek is naar een meer comfortabele en stijlvolle motorfiets, tot degenen die motorrijden liever in een meer stedelijke en ontspannen omgeving ervaren, en de liefhebber van prestaties en iconografie gerelateerd aan drag racing.

KRACHTBRON

Ducati V4 Grantourismo

V4 Grantourismo: het motorblok voor de nieuwe generatie.

De Diavel is vanaf 2023 verkrijgbaar met een variant van het uiterst succesvolle Ducati V4 Desmosedici motorblok.

Het vanaf de grond nieuw opgebouwde V4 Grantourismo motorblok is optimaal toegerust op het specifieke gebruik en op de eisen van de moderne tijd.

Uiterst compact en lichtgewicht, gecombineerd met een voor dit segment ongekend hoog vermogen (168 pk max) en soepel koppel (126 Nm max), is avontuurlijk, sportief evenals comfortabel rijgedrag mogelijk.

Met zijn 66,7 kg gewicht kan de V4 Granturismo bogen op een record, 1,2 kg lichter dan zijn voorganger: de Testastretta tweecilinder.

De cilinderinhoud van 1.158 cc blijkt de perfecte balans in termen van prestaties, laag gewicht en afmetingen. Vergeleken met de motor van de vorige generatie is de V4 Granturismo 85 mm korter, 95 mm lager en slechts 20 mm breder.

Door deze compacte lay-out konden Ducati-ingenieurs de motor centraal in het frame onderbrengen en het zwaartepunt van de motorfiets positief beïnvloeden.

RIJWIELGEDEELTE

Algemeen

Het rijwielgedeelte van de Diavel V4 is ontworpen om in sterk uiteenlopende rijsituaties topklasse stuureigenschappen te geven.

UITRUSTING

TFT-dashboard

De Diavel V4 is voorzien van een volledig TFT-kleurenscherm. De lay-out van het dashboard is variabel en past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden (dag- en nachtweergave), maar past zich ook aan aan de Riding Mode of geheel naar eigen keuze van de rijder.

Er zijn vier configuraties, die verschillen in achtergrond, de weergegeven informatie en de lay-out: daarbij zijn er onder andere verschillende toerentellers. Sport en Touring geven de meest complete informatie; in Sport heeft de toerenteller dezelfde vorm als op de Panigales. In Urban wordt alleen de meest essentiële info weergegeven.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en zijn geenszins bedoeld of geschikt om de controle over te nemen. De berijder moet er voor waken niet de illusie te krijgen dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Jouw Diavel V4

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.