Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen

Service
van Ducati

Desmo Service

Regulier onderhoud; kleine beurten, grote beurten maar ook poetsbeurten, spuitwerk, accessoiremontage en reparaties, we doen het allemaal. Alles met alleen maar originele Ducati onderdelen. Als we iets repareren is het daarna dan ook weer als nieuw.

Montage accessoires

Officiële Ducati accessoires worden volgens de fabrieksrichtlijnen gemonteerd. Zo weet u zeker dat alles perfect past en hoort bij uw motorfiets, zodat de rijeigenschappen er nooit onder lijden.

Vervangend vervoer & Haal- en brengservice

Ducati Zaltbommel biedt u de mogelijkheid van gratis vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw motor ophalen en thuisbrengen door heel Nederland. De haal- en brengservice is gratis tijdens de winteractie, bij een grote beurt of bij gelijkwaardig werk. Voor kleinere werkzaamheden is de prijs van deze service afhankelijk van de afstand. Binnen een straal van 50 kilometer is het gratis, voor verdere afstanden hanteren we de volgende prijzen.

50 tot 100 kilometer €50,-
100 tot 150 kilometer €75,-
Meer dan 150 kilometer €100,-

Desmosedici

Ducati Zaltbommel is het enige officiële Desmosedici servicepunt van Nederland. Als u geluk heeft hebben we er net eentje binnen voor onderhoud.

Alarm

We zijn een volledig gecertificeerd SCM alarminbouwbedrijf. Daarnaast zijn we als Ducati-dealer de enige juiste plek voor inbouw van een alarm en/of track&trace unit, want die wordt aangesloten op de elektronische installatie van uw Ducati.

Schadeherstel

Helaas gaat het soms niet helemaal goed. Ducati Zaltbommel zorgt ervoor dat uw Ducati daarna weer net zo mooi is als daarvoor, met de juiste onderdelen en het juiste gereedschap door de juiste monteurs. Dit is de enige manier om uw motor weer 100% origineel te krijgen.

Vervangend vervoer

Als uw motor bij ons moet blijven bieden we vervangend vervoer aan. Natuurlijk is dat ook een Ducati.

Motortuning

Sommige mensen hebben aan het beste toch nog niet genoeg. Daarom is onze Fuchs vermogenstestbank de aangewezen plek om nog meer vermogen en koppel uit een Ducati te halen. Met behulp van onze beroemde Ducati Corse raceafdeling hebben we een groot aantal oplossingen om elke Ducati dat beetje (of heel veel!) extra te geven. Ook gebruiken we de testbank voor het optimaliseren en afstellen van uw motorfiets.

Specialbouw

Samen met onze klanten creëren we de meest unieke Ducati’s ooit. Uitgangspunt is altijd dat ALLES kan. En als het niet kan zorgen we dat het alsnog toch kan. Zo rijden er in de hele wereld al een flink aantal geniale motoren rond, waarvan er altijd maar eentje is. Kom eens praten over uw droommotor.

Bandenservice

Bij speciale motoren horen vaak speciale banden, die speciaal voor dat model ontwikkeld zijn. We hebben alles op voorraad en zorgen ervoor dat ze altijd perfect gemonteerd worden. U laat toch niet zomaar elke ‘bandenboer’ aan uw Ducati zitten? Nou dan!