Service
van Ducati

Desmo Service

Regulier onderhoud; kleine beurten, grote beurten maar ook poetsbeurten, spuitwerk, accessoiremontage en reparaties, we doen het allemaal. Alles met alleen maar originele Ducati onderdelen. Als we iets repareren is het daarna dan ook weer als nieuw.

Montage accessoires

Officiële Ducati accessoires worden volgens de fabrieksrichtlijnen gemonteerd. Zo weet je zeker dat alles perfect past en hoort bij jouw motorfiets en de rijeigenschappen perfect blijven.

Vervangend vervoer & Haal- en brengservice

Ducati Zaltbommel biedt u de mogelijkheid van vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw motor ophalen en thuisbrengen door heel Nederland. De haal- en brengservice is gratis tijdens de winteractie, bij een grote beurt of bij gelijkwaardig werk. Voor kleinere werkzaamheden is de prijs van deze service afhankelijk van de afstand. Wij hanteren de volgende prijzen;

10 tot 50 kilometer €.50,-
50 tot 100 kilometer €75,-
100 tot 150 kilometer €100,-
Meer dan 150 kilometer €150,-

Desmosedici

Ducati Zaltbommel is het enige officiële Desmosedici servicepunt van Nederland. Wij hebben de kennis , tools en certificeringen om op de juiste manier onderhoud uit te kunnen voeren op Ducati Desmosedici motorfiets.

Alarm

We zijn een volledig gecertificeerd SCM alarminbouwbedrijf. Daarnaast zijn we als Ducati-dealer de enige juiste plek voor inbouw van een alarm en/of track&trace unit, want die wordt aangesloten op de elektronische installatie van jouw Ducati.

Schadeherstel

Helaas gaat het soms niet helemaal goed. Ducati Zaltbommel zorgt ervoor dat jouw Ducati daarna weer net zo mooi is als daarvoor, met de juiste onderdelen en het juiste gereedschap door de juiste monteurs. Dit is de enige manier om jouw motor weer 100% origineel te krijgen.

Vervangend vervoer

Als jouw motor onverhoopt bij ons moet blijven bieden we vervangend vervoer aan. Natuurlijk is dat ook een Ducati.

Motor tuning

Sommige mensen hebben aan het beste toch nog niet genoeg. Daarom is onze Fuchs vermogenstestbank de aangewezen plek om nog meer vermogen en koppel uit een Ducati te halen. Met behulp van onze beroemde Ducati Corse raceafdeling hebben we een groot aantal oplossingen om elke Ducati dat beetje (of heel veel!) extra te geven. Ook gebruiken we de testbank voor het optimaliseren en afstellen van jouw motorfiets.

Special bouw

Samen met onze klanten creëren we de meest unieke Ducati’s ooit. Uitgangspunt is altijd dat ALLES kan. En als het niet kan zorgen we dat het alsnog toch kan. Zo rijden er in de hele wereld al een flink aantal geniale motoren rond, waarvan er altijd maar eentje is. Kom eens praten over jouw speciale project.

Bandenservice

Bij speciale motoren horen vaak speciale banden, die speciaal voor dat model ontwikkeld zijn. We hebben alles op voorraad en zorgen ervoor dat ze perfect op de kwetsbare velgen gemonteerd worden. Je laat toch niet zomaar elke ‘bandenboer’ aan jouw Ducati zitten? Nou dan!