Ducati

Zaltbommel

 
 

Ducati Flagship Store

Een Ducati Flagship Store gaat veel verder dan een Ducati winkel. Het is een Ducati-referentiepunt voor zowel showroom als werkplaats.

De showroom herbergt de volledige Ducati-modellenlijn, tezamen met een breed assortiment aan kleding en accessoires. 

De werkplaats kenmerkt zich door gecertificeerde technici en herbergt alle speciale Ducati gereedschappen.

Ducati Zaltbommel wordt gerund door mensen die een enorme affiniteit met motorrijden en kennis van het merk hebben. Nergens vindt je zoveel aanbod van nieuwe en gebruikte moteren en ervaring in onderhoud en tuning dan in Zaltbommel.

Ducati Zaltbommel is de enige Ducati Flagship Store in Nederland.

Scrambler: Land of Joy

Een speciaal gedeelte van onze showroom is gewijd aan Land of Joy: het presentatie platform van de Scrambler®-wereld met motoren, accessoires en kleding. 

Alleen maar gecertficeerde technici

Uw Ducati is bij ons in goede handen. Al onze ervaren technici beschikken over de hoogste Ducati certificaten. U kunt rekenen op de beste service.

Kleding en accessoires

Ducati Zaltbommel heeft een enorme collectie functionele en stijlvolle motorkleding van Italiaanse topmerken en life style items op voorraad. Gun jezelf (of iemand anders) de unieke en volledige Ducati beleving. Te bekijken in de showroom en te bestellen in de webshop.

Gecertificeerd onderhoud

Jouw Ducati wordt bij ons onderhouden door ervaren technici die beschikken over de officiële, complete en actuele Ducati-certificering.

De geschiedenis van ducati zaltbommel

Al jaren lang is Ducati Zaltbommel een begrip in de motorwereld. De passie, kennis en liefde voor het merk zijn voelbaar in de showroom. Lees hier hoe Ducati Zaltbommel het kleine stukje Italië in Nederland is geworden.

Eigenaar

Ronald van Vliet

Ducati-coureur, ICT'er en interim manager die zijn hart volgt en het roer radicaal heeft omgegooid. Nog steeds te vinden op het circuit. Liefhebber & zakenman. Vader & echtgenoot. Directeur & monteur. 

 
 
Ronald van Vliet

Sales en after sales

Maarten van den Hoven

Ducatist in hart en nieren. Heeft zich vanaf 2002 ontwikkeld tot ons Ducati geweten. Koppelt feilloos de juiste motorfiets, accessoires en kleding aan de meest veeleisende klant. Is pas tevreden nadat de klant dat al lang is. Heel veel meegemaakt, alles onthouden. Doortastend, gedisciplineerd, recht door zee.

 
Maarten van den Hoven

Sales en after sales

Nik van den Broek

Gepassioneerd motorliefhebber van off road tot wegrace. Nik is doelgericht, nauwkeurig en begrijpt moeiteloos waar de klant naar opzoek is. Altijd bezig, maak je niet snel gek. Multi inzetbaar, goed gehumeurd, energiek.

Nik van den Broek

Allround verkoop & marketing

Kim van Haaren

Met een vriendelijke glimlach word je door Kim verwelkomt in onze showroom. Zij helpt met alle vragen over je motorfiets, accessoires en kleding. Met een achtergrond in commerciële economie en gewend om zelf op een motorfiets te stappen, is zij de juiste gesprekspartner. Verder houdt ze zich bezig met de marketing en evenementen. Gastvrij, pro-actief, hulpvaardig.

Kim van Haaren

Werkplaats coördinatie

Jeffrey Wolfert

Sinds 2021 maakt Jeffrey deel uit van het Ducati Zaltbommel team. Houdt overzicht over de hectische werkplaats en planning. Staat je ook in de showroom te woord. In het weekend is hij vaak op het circuit te vinden met zijn Panigale 959 of Hypermotard Mono. Doortastend, leergierig, beheerst.

Jeffrey Wolfert

Technisch specialist

Hendry de Lang

Onze lopende Ducati encyclopedie. Heeft alles op het gebied van onderhoud, afstellen, tuning, revisie, alarminbouw en techniek meegemaakt.  Al sinds 2000 bij ons en uiteraard volledig gecertificeerd. Kind aan huis in Bologna. Deskundig, toegewijd, efficiënt

Hendry de Lang

Technisch specialist

Ronald Schoenmakers

Een enorme staat van dienst, goede bekende in de Ducati wereld en bij veel toonaangevende dealers gewerkt. Uiteindelijk in Zaltbommel neergestreken. Ervaringsdeskundige in alle divisies. Kent alles van Ducati. Vakkundig, ervaren, toegewijd.

Ronald Schoenmakers

Technisch specialist

Wessel van 't Wout

Zes jaar in een multibrand werkplaats geeft een solide basis om met Ducati aan de slag te gaan. Naar zijn mening het mooiste merk ooit gebouwd. Zeer gefocust op de details. Beleeft veel plezier in het racen op het circuit met zijn Panigale 959. Toegewijd, geroutineerd, zorgvuldig. 

Wessel van 't Wout

Technisch specialist

Ruben Steinvoort

Werd verliefd op Ducati vooral door de techniek en de droge koppeling. Uit een motorliefhebbend nest, na BBL motorfietstechniek direct bij ons begonnen. Is regelmatig op een motorfiets te vinden. Zelfstandig, leergierig, ambitieus.

Ruben Steinvoort

Technisch specialist in opleiding

Maikel van Hemert

Van kleins af aan al te vinden tussen de quads en crossmotoren. Hierna was de keuze voor de opleiding BBL motorfietstechnicus makkelijk gemaakt. Is graag met vrienden en ook vaak op het voetbalveld te vinden. Enthousiast, ondernemend en sportief.

Maikel van Hemert

Gezelligheid Specialist

Sjaak

Een echte levensgenieter. Geniet van de warmte, zonaanbidder en een ware slaapkop. Altijd lief en klaar voor aandacht, Sjaak houdt ervan geaaid te worden en is dol op lekkere dingen. Knuffelbaar, opgewekt en allemansvriend.

Sjaak
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Di tot do
  • Vr
  • Za
  • Zo & ma
  • Vrijdag koopavond

Werkplaats

  • Di tot vr
  • Za
  • Zo & ma

Contactgegevens

Ducati Zaltbommel
Schimminck 6
5301 KR Zaltbommel
Telefoonnummer
+31 (0)418-513521
Whatsapp
06-20509974
E-mail
info@ducatizaltbommel.nl

Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL05 RABO 0309 9347 53

BTW:
NL856275268B01
KVK:
65824318