Ducati

Zaltbommel

 
 

Ducati Flagship Store

Een Ducati Flagship Store gaat veel verder dan een Ducati winkel. Het is een Ducati-referentiepunt voor zowel showroom als werkplaats.

De showroom herbergt de volledige Ducati-modellenlijn, tezamen met een breed assortiment aan kleding en accessoires. 

De werkplaats kenmerkt zich door gecertificeerde technici en herbergt alle speciale Ducati gereedschappen.

Ducati Zaltbommel wordt gerund door mensen die een enorme affiniteit met motorrijden en kennis van het merk hebben. Nergens vindt je zoveel aanbod van nieuwe en gebruikte moteren en ervaring in onderhoud en tuning dan in Zaltbommel.

Ducati Zaltbommel is de enige Ducati Flagship Store in Nederland.

Scrambler: Land of Joy

Een speciaal gedeelte van onze showroom is gewijd aan Land of Joy: het presentatie platform van de Scrambler®-wereld met motoren, accessoires en kleding. 

Alleen maar gecertficeerde technici

Uw Ducati is bij ons in goede handen. Al onze ervaren technici beschikken over de hoogste Ducati certificaten. U kunt rekenen op de beste service.

Kleding en accessoires

Ducati Zaltbommel heeft een enorme collectie functionele en stijlvolle motorkleding van Italiaanse topmerken en life style items op voorraad. Gun jezelf (of iemand anders) de unieke en volledige Ducati beleving. Te bekijken in de showroom en te bestellen in de webshop.

Gecertificeerd onderhoud

Jouw Ducati wordt bij ons onderhouden door ervaren technici die beschikken over de officiële, complete en actuele Ducati-certificering.

De geschiedenis van ducati zaltbommel

Al jaren lang is Ducati Zaltbommel een begrip in de motorwereld. De passie, kennis en liefde voor het merk zijn voelbaar in de showroom. Lees hier hoe Ducati Zaltbommel het kleine stukje Italië in Nederland is geworden.

Eigenaar

Ronald van Vliet

Ducati-coureur, ICT’er en interim manager die zijn hart volgt en het roer radicaal heeft omgegooid. Nog steeds te vinden op het circuit. Liefhebber & zakenman. Vader & echtgenoot. Directeur & monteur. 

 
 
Ronald van Vliet

Sales en after sales

Maarten van den Hoven

Ducatist in hart en nieren. Heeft zich vanaf 2002 ontwikkeld tot ons Ducati geweten. Koppelt feilloos de juiste motorfiets, accessoires en kleding aan de meest veeleisende klant. Is pas tevreden nadat de klant dat al lang is. Heel veel meegemaakt, alles onthouden. Doortastend, gedisciplineerd, recht door zee.

 
Maarten van den Hoven

Werkplaats coördinatie

Nik van den Broek

Gepassioneerd motorliefhebber van off road tot wegrace. Houdt overzicht over de hectische werkplaats en planning. Staat je ook in de showroom te woord. Altijd bezig, maak je niet snel gek. Multi inzetbaar, goed gehumeurd, energiek.

Nik van den Broek

Werkplaats receptie

William de Groot

Een motorsport liefhebber Puursang. Al jaren werkzaam in de Automotive branche maar zijn hart gevolgd en de overstap gemaakt naar de motorfietsen. Zorgt voor de werkvoorbereiding, de planning en houdt overzicht over de werkplaats. Hulpvaardig en Doortastend.

William de Groot

All round verkoop

Kim van Haaren

Met een vriendelijke glimlach wordt je door Kim verwelkomt in onze showroom. Zij helpt met alle vragen over je motorfiets, accessoires en kleding. Met een achtergrond in commerciële economie en gewend om zelf op een motorfiets te stappen, is zij de juiste gesprekspartner. Gastvrij, pro-actief, hulpvaardig.

Kim van Haaren

All round verkoop

Jeffrey Wolfert

Jeffrey studeert naast zijn werk aan de IVA in Driebergen en rijdt zelf op een Ducati Hypermotard. Heeft ook al de eerste rondjes op het circuit gemaakt. Doortastend, leergierig, beheerst.

Jeffrey Wolfert

Technisch specialist

Hendry de Lang

Onze lopende Ducati encyclopedie. Heeft alles op het gebied van onderhoud, afstellen, tuning, revisie, alarminbouw en techniek meegemaakt.  Al sinds 2000 bij ons en uiteraard volledig gecertificeerd. Kind aan huis in Bologna. Deskundig, toegewijd, efficiënt.

Hendry de Lang

Technisch specialist

Ronald Schoenmakers

Een enorme staat van dienst en goede bekende in de Ducati wereld en bij veel toonaangevende dealers gewerkt. Uiteindelijk in Zaltbommel neergestreken. Kent alles van Ducati. Deskundig, ervaren, toegewijd.

Ronald Schoenmakers

Technisch specialist

Marco van Bergeijk

Voormalig succesvol wegrace motorcoureur. 7×24 met techniek bezig. Van klassieker tot hyper modern. Heeft dankzij zijn enorme ervaring overal een oplossing voor. Houdt van lekker eten. Ruwe bolster, doorzetter, goudeerlijk. 

 
Marco van Bergeijk

Technisch specialist

Wessel van 't Wout

Zes jaar in een multibrand werkplaats geeft een solide basis om met Ducati aan de slag te gaan. Naar zijn mening het mooiste merk ooit gebouwd. Beleeft veel plezier aan zijn Ducati 959 panigale op de straat. Heeft het circuitrijden ontdekt. Toegewijd, geroutineerd, zorgvuldig. 

Wessel van 't Wout

Technisch specialist

Ruben Steinvoort

Werd verliefd op Ducati vooral door de techniek en de droge koppeling. Uit een motorliefhebbend nest, na BBL motorfietstechniek direct bij ons begonnen. Is regelmatig op een motorfiets te vinden. Zelfstandig, leergierig, ambitieus.

Ruben Steinvoort

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Di tot do
  • Vr
  • Za
  • Zo & ma
  • Vrijdag koopavond

Werkplaats

  • Di tot vr
  • Za
  • Zo & ma

Contactgegevens

Ducati Zaltbommel
Schimminck 6
5301 KR Zaltbommel
Telefoonnummer
+31 (0)418-513521
Whatsapp
06-20509974
E-mail
info@ducatizaltbommel.nl

Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL05 RABO 0309 9347 53

BTW:
NL856275268B01
KVK:
65824318