LET OP: I.v.m. met de World Ducati Week in Italië zijn we vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli gesloten! Dinsdag 30 juli vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃

De 2024 Ducati Zaltbommel Ready2Race Panigale (V2 en V4)

Geplaatst op 7 december 2023

Je bent verslingerd aan motorrijden, volgt wegmotorrace kampioenschappen op de voet en voelt je verbonden met topcoureurs van wereldklasse. Je bent altijd op zoek om grenzen te verleggen, wil jezelf op een verantwoorde manier meten met gelijkgestemden en samen een gepassioneerde hobby uitoefenen. Je overweegt met een geschikte motorfiets van een befaamd merk (weer) mee te doen aan circuitdagen en races op je eigen niveau. Je hecht waarde aan het verhogen van de passieve veiligheid door goede preparatie van het materiaal en het verbeteren van je rijvaardigheden.

Tegelijkertijd kan je wel wat tijd en ervaring van een doorgewinterde expert gebruiken, om dit allemaal grondig uit te zoeken en perfect te regelen. Ducati Zaltbommel heeft dé oplossing om op korte termijn onbezorgd van het circuit te kunnen genieten. De enige Ducati Flagship Store in Nederland biedt sinds 2020 met haar partners een uniek en toegankelijk ‘turn key’ arrangement aan, bestaande uit een nieuwe circuitwaardige Ducati Panigale (zonder kenteken) voorzien van essentiële race-componenten en ondersteunende diensten. Het Ducati Panigale Ready2Race concept.
In 2024 wordt dit succesvolle en populaire concept voortgezet. Je hebt voor 2024 de keuze voor de toegankelijke, snelle en vergevingsgezinde Ducati Panigale V2 Ready2Race of voor de nog krachtigere en razensnelle Ducati Panigale V4 Ready2Race.

Het voorbereidende werk om alle componenten nauwkeurig op elkaar af te stemmen, te monteren en vervolgens af te stellen en te testen is reeds door doorgewinterde experts uitgevoerd. Gebruiksklaar voor het naderende raceseizoen waarin Ducati Zaltbommel en haar partners klaar staan met praktische ondersteuning.

Het is letterlijk een ‘turn key’ package voor een bijzonder scherpe prijs, dat bestaat uit:

• Ducati Panigale V2 of V4 motorfiets in circuit-uitvoering (nieuw, zonder kenteken)
• Ducati Corse racekuip in basiskleur rood, door Motorwrap voorzien van race-design en partner logo’s
• DPNS aluminium race-remschakelset
• GB Racing valprotectie
• Andreani/HK suspension race-veringkit
• Akrapovič custom made race-uitlaatsysteem (conform geluidsnormen van de meeste Europese circuits)
• Motul oliepakket
• Pirelli race-banden
• Paddockstands
• Capit bandenwarmers set
• Op maat gemaakte oordoppen van NOIZEZZ
• Montage, installatie en primaire afstelling van bovenstaande componenten
• Ondersteuning van Ducati Zaltbommel, de grootste NL Ducati-dealer met een mooie track record in de racerij
• Ondersteuning bij veringafstelling door dé experts van HK Suspension
• Trackdays4all voorjaarstraining in Zuid-Frankrijk met mogelijkheid tot instructie en behalen wegrace-licentie

De totaalprijs van het Ducati Panigale V2 Ready2Race pacakage voor 2024 is €19.950 (inc BTW)
De totaalprijs van het Ducati Panigale V4 Ready2Race pacakage voor 2024 is €27.950 (inc BTW)

Daarnaast zijn er ook upgrades en extra opties beschikbaar zoals complete ohlins vering, laptimer, snelgas etct. Check hiervoor de website www.ducatizaltbommel.nl

Word binnenkort eigenaar van een opwindende circuitwaardige motorfiets van het wereldmerk dat in 2023 vier historische kampioenschappen heeft behaald; De MotoGP, de WorldSBK, de WorldSSP en de Constructeurs Wereldtitel.

Meer informatie: Ducati Zaltbommel, Schimminck 6, 5301 KR Zaltbommel. info@ducatizaltbommel.nl

#DUCATI #HKsuspension #BIHR #MOTUL #Trackdays4all #DPNS #Bode Motorpaint #MOTORWRAP #CAPIT #GBracing #Pirelli #MN fabrication #NOIZEZZ

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken!