Occasion

Ducati MULTISTRADA 1260 S

Kilometers 40069 Bouwjaar 2019 Prijs €17.450,-

Omschrijving

Multistrada 1260 S. Standaard voorzien van vele features zoals Riding Modes, Power Modes, Ducati Safety Pack (ABS + DTC), Ducati Wheelie Control en een Keyless start. De S uitvoering is uitgevoerd met Ducati Electronisch Suspension (DES)en lichtere velgen. Deze multistrada is voorzien van een touring pakket met een topkoffer. Motor wordt afgeleverd met al het benodigde onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2019
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
67MKNR
Vermogen
116 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
40069 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.