LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃

Ducati Service Center

Factory Every Red

Factory Ever Red is Ducati's officiële garantie-uitbreiding beschikbaar voor aankoop binnen 30 dagen na aankoop van een motorfiets, geschikt om te worden opgenomen in het financieringsplan.Dankzij Factory Ever Red is het mogelijk om de garantieperiode met 12 of 24 maanden te verlengen in aanvulling op de 2 jaar garantie van Ducati. De garantie is geldig in heel Europa zonder enige beperking in kilometerstand. Met Factory Ever Red bent u volledig vrij om zonder beperkingen van uw motorfiets te genieten! Bovendien is de Factory Ever Red uitbreiding gekoppeld aan het voertuig en niet aan de eigenaar ervan. Als de motorfiets van eigenaar verandert, blijft de resterende garantiedekking behouden tot het einde van de geselecteerde periode, zodat de waarde van de motorfiets in de loop van de tijd behouden blijft.

Voordelen van Factory Ever Red

 • Officiële garantie van Ducati Motor Holding.
 • Geen vooruitbetaling voor reparatiekosten.
 • Geen kilometerbeperking.
 • Dekking geldig in heel Europa.
 • Bijstand door Ducati Service werkplaatsen en gebruik van originele Ducati onderdelen.
 • Roadside service (ACI Global) gedurende de gehele garantieperiode.
 • Meerwaarde voor uw motorfiets met de mogelijkheid om de garantie over te dragen aan de nieuwe eigenaar indien u besluit de motorfiets te verkopen.
 • Mogelijkheid om nog een jaar garantie te kopen met Ever Red Plus 12.
 • De dekking van de garantie is vergelijkbaar met de Ducati Garantie (24 maanden) voor nieuwe motorfietsen en is van toepassing op alle onderdelen van het voertuig met uitzondering van de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, esthetische gebreken, de accu en accessoires.

Ever Red

Ever Red is de garantieverlenging die het mogelijk maakt om de dekkingsperiode met 12, 24 of 36 maanden te verlengen bovenop de 2 jaar Ducati Garantie. 

U kunt ervoor kiezen om Ever Red aan te schaffen vanaf de tweede maand na aankoop van uw motor tot het einde van de Ducati Garantie (2 jaar), binnen het limiet van 20.000 km. De Ever Red garantie wordt geleverd door CarGarantie vesicherungs-AG.  

Ever Red heeft geen kilometerbeperking en kan na afloop van de looptijd verder worden verlengd door de aankoop van Ever Red Plus 12. Bovendien is het gekoppeld aan het voertuig en niet aan de eigenaar ervan. Als de motor van eigenaar verandert, blijft de resterende garantiedekking tot het einde van de gekozen periode behouden.

 • Onbeperkt aantal kilometers tijdens de periode die door de garantieverlenging wordt gedekt.
 • Alleen bij een totaal aantal kilometers van meer dan 50.000 km en alleen voor materiaalkosten vergoedt de verzekeringsmaatschappij slechts een percentage van de kosten berekend op basis van de kilometerstand van de motor op het moment van de storing; totale vergoeding voor een enkele service die de waarde van de motor niet overschrijdt.
 • Geldig in het hele land en in geval van kortstondige reizen over het Europees grondgebied.
 • Bijstand door Ducati Service en exclusief gebruik van originele Ducati onderdelen.
 • Service langs de weg die ACI Global gedurende de gehele garantieperiode levert.
 • Mogelijkheid om de garantie over te dragen aan de nieuwe eigenaar indien u besluit de motorfiets te verkopen.
 • Voor het verstrijken van de garantieperiode kan er worden verlengd met Ever Red Plus 12

Ducati approved

Tweede hands Ducati motoren die geselecteerd en gecertificeerd worden door specialisten. Professionele Ducati Service met exclusief gebruik van originele Ducati onderdelen. Pechhulp in heel Europa. 12 of 24 maanden garantie, overdraagbaar in geval van verkoop. Een onbeperkt aantal kilometers gedurende de garantieperiode. Dankzij het programma voor erkende gebruikte Ducati motoren Ducati Approved ontdekt u de wereld van Ducati met de zekerheid van kwaliteit en met één enkele gedachte: genieten van uw nieuwe motor. Alleen de beste motoren beginnen aan een nieuwe geschiedenis.