Nieuw Hypermotard

Ducati Hypermotard 698 Mono RVE

Fun • Fun • Fun
De eerste Ducati eencilinder Supermotard is uitgerust met het nieuwe Superquadro Mono motorblok, de meest geavanceerde en krachtige in zijn categorie. Dit is niet Super, dit is Hyper !!!

Prijs €15.990,- Maandelijks €259,-

1 KRACHTBRON

Ducati Superquadro Mono
- 4 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- elliptisch gasklephuis
- ride-by-wire

- 659 cc
- 57 kW (77,5 pk) @ 9.750 tpm
- 63 Nm @ 8.000 tpm

  • Graffiti Livery
Ducati Hypermotard 698 Mono RVE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Concept

Super Mono

De Hypermotard 698 Mono is gemaakt met als enig doel om door de bochten te razen, tussen de curbs van de circuits maar ook in de stad, waarbij elke beweging wordt omgetoverd tot het leukste moment van de dag.

De Hypermotard 698 Mono is ontworpen en gebouwd om maximale prestaties op asfalt te behalen. Hij is uitgerust met de nieuwe Superquadro Mono, de meest geavanceerde en krachtige eencilinder-wegmotor ooit gemaakt.

De nieuwe Hypermotard 698 Mono combineert een typische Supermotard-race-esthetiek, essentieel, compact en agressief, met de strakke lijnen en aandacht voor oppervlakken die typisch zijn voor het Ducati-ontwerp.

Motorblok

Ducati Superquadro Mono

De Ducati Hypermotard 698 Mono introduceert de nieuwe Superquadro Mono, de nieuwste toevoeging aan de Borgo Panigale motoren die zichzelf presenteert als een nieuwe benchmark onder de eencilinders.

Krachtig, licht en compact: hij is gebaseerd op de krachtigste en meest verfijnde tweecilinder die Ducati ooit produceerde: de 1.285 cc Superquadro van de 1299 Panigale. Hij behoudt de boring van 116 mm van die motor, een recordwaarde voor een eencilinder voor de weg, gecombineerd met een slag van 62,4 mm voor een cilinderinhoud van 659 cc.

De box-in-box zuiger, de titanium inlaatkleppen, de aluminium cilindervoering, de zuigerpen uitgerust met DLC-coating en de natuurlijke desmodromische distributie zorgen ervoor dat de Superquadro Mono kan draaien op toerentallen die normaal gesproken alleen voorbehouden zijn aan race monocilinders (de begrenzer is ingesteld bij 10.250 tpm) en levert een maximaal vermogen van 77,5 pk bij 9.750 tpm.

Het koppel, waarvan de maximale waarde 6,4 kgm bedraagt bij 8.000 tpm, wordt bijzonder gunstig verdeeld, wat resulteert in een lineaire levering die ideaal is voor sportief rijden.

RIJWIELGEDEELTE

Chassis

De Hypermotard 698 Mono is compact en licht, met een leeggewicht van 151 kg zonder brandstof. Een resultaat verkregen dankzij oplossingen zoals het trellisframe met gedifferentieerde secties en een gewicht van slechts 7,2 kg, dat kracht kan combineren met stijfheid en lichtheid, de gegoten velgen (-0,5 kg vergeleken met soortgelijke spaakwielen), de remschijven met aluminium flens (-17% t.o.v. een stalen unit) en de lichtgewicht Marzocchi vork, volledig verstelbaar en voorzien van externe verstellers, met upside-down voorvork en 45 mm aluminium sliders, met een gewicht van slechts 8,1 kg.

De vederlichte dubbelzijdige achterbrug werkt via een progressief lintsysteem met een volledig verstelbare achterschokdemper. De velgen zijn voorzien van Pirelli Diablo Rosso IV-banden, met de maat 120/70 ZR 17 vooraan en 160/60 ZR 17 achteraan.

Het voorremsysteem bestaat uit een enkele schijf van 330 mm, speciaal ontwikkeld door Brembo voor de Hypermotard 698 Mono, met een Brembo M4.32 radiale remklauw. Aan de achterzijde bevindt zich een enkele schijf van 240 mm, eveneens met een speciaal ontwerp.

UITRUSTING

Systemen

De standaard elektronische uitrusting van de Hypermotard 698 Mono is de meest complete in zijn categorie en omvat veel van de bedieningselementen die aanwezig zijn op de Panigale V4 en die speciaal voor deze motor zijn ontwikkeld. Er is ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Engine Brake Control, Ducati Power Launch

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Jouw Hypermotard Mono RVE

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.