Hypermotard

Ducati Hypermotard 950 RVE

Origineel • Snel • Assertief
De Hypermotard 950 RVE combineert perfect de onderscheidende kenmerken van de Hypermotard familie zoals minimalisme, agressiviteit, lichtgewicht uiterlijk en het "fun-bike" imago met de innovatie en technologie van de nieuwste generatie. Het "Graffiti"-kleurenschema benadrukt de lichtheid en agressiviteit van de motorfiets met een zeer indrukwekkende grafische lay-out, geïnspireerd op stadsgraffiti.

Prijs €18.790,- Maandelijks €315,-

1 Krachtbron

Ducati Testastretta 937 Twin
- 8 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- cilindrische gasklephuizen
- ride-by-wire

- 937 cc
- 84 kW (114 pk) @ 9.000 tpm
- 96 Nm @ 7.250 tpm

  • RVE livery
Ducati Hypermotard 950 RVE

Concept

Concept

De Hypermotard 950 is de fun-bike bij uitstek van het Ducati gamma en is ontworpen om een hoog niveau van plezier en controle tijdens het rijden te garanderen. Het uitdagende ontwerp van de motorfiets, geïnspireerd door de motard look, draait om de dubbele uitlaten onder het zadel en het kleinere bovenste kuipwerk die de mechanische onderdelen zichtbaar laat, inclusief het trellis achterframe dat lichtheid en essentie communiceert. De ergonomie zorgt ervoor dat de rijder in alle omstandigheden optimaal kan reageren. Het zadel is vlak, bijzonder taps toelopend om een brede beweging te garanderen en laat u toe om de grond met gemak te raken.

De Hypermotard RVE is gepositioneerd tussen het instapmodel Hypermotard 950 en het topmodel Hypermotard SP.

Motorblok

Nieuwe Testastratta 11°

De nieuwe Hypermotard 950-familie heeft een vloeistofgekoelde V-twin met vierklepskoppen en een boring en slag van 94 x 67,5 mm. Dit is het nieuwe 937 cc metende Testastretta 11°-blok, gemaakt op een optimale balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Met een maximaal vermogen van 114 pk bij 9.000 toeren en koppel van 96 Nm bij 7.500 toeren heb je een flinke extra punch ten opzichte van zijn voorganger.

RIJWIELGEDEELTE

Stalen vakwerkframe

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, waarvan de hoofdpijpen een diameter van 34 mm hebben. Met een ruime wielbasis van 1.498 mm, een balhoofdhoek van 25,5°, een naloop van 104 mm en 30 mm offset heeft de geometrie maten die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is aangebout en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200. Een stuuruitslag van 70° zorgt voor goede manouvreerbaarheid.

UITRUSTING

Riding modes

Met deze Riding Modes kun je direct de vermogensafgifte en het ingrijpniveau van ABS en tractiecontrole wijzigen, zelfs tijdens het rijden. De drie standen zijn:

SPORT: De SPORT-mode geeft 114 pk met een directe gasrespons, minimaal ingrijpen van het DTC-systeem en Level 1-werking van het ABS, dat alleen werkt op het voorwiel en ook geen omhoogkomend achterwiel tegengaat.

TOUR: De TOUR-mode geeft 114 pk met een meer progressieve gasrespons, een gemiddelde mate van ingrijpen van het DTC-systeem en Level 2-werking van het ABS, met beperkt tegengaan van een omhoogkomend achterwiel.

URBAN: De Urban-mode geeft je 75 pk met een geleidelijke gasrespons, bijna maximaal ingrijpen van het DTC-systeem en Level 3-werking van het ABS, gericht op maximale stabiliteit tijdens remmen en maximaal tegengaan van achterwiellift.

Technische specificaties

Jouw Hypermotard RVE

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.