Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Hypermotard

Ducati Hypermotard 950

Wendbaar • Snel • Buitenbeentje
Word Hyper! Plezier kent geen grenzen! Laat je voortstuwen door het nieuwe, 114 pk sterke Testastretta 11°-blok met Riding Modes, Power Modes en het Ducati Safety Pack met ABS en tractiecontrole. De Hypermotard 950 maakt van elke weg een veilig beheerst, tweewielig feest. Hij combineert stuureigenschappen, pk’s en enthousiasme tot een mix van 100% plezier op elke rit.

Prijs €15.490,- Maandelijks €192,-

1 Vakwerkframe

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is eraan gemonteerd en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200.

  • Ducati Red
Ducati Hypermotard 950

Image
Image
Image
Image

Concept

Design

De nieuwe Hypermotard 950 ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook een feest om mee te rijden.

Het unieke uiterlijk, geïnspireerd door crossmotoren, oogt extra ruig door de grote grondspeling, slanke flanken en een hoge, taps toelopende kont. Dit zijn de design-elementen die de Hypermotard typeren. Ze zijn gecreëerd voor een motor die gebruikt kan worden voor stads- en woon-werkverkeer, toerritten of een dag uitleven op het circuit.

Motorblok

Nieuwe Testastratta 11°

De nieuwe Hypermotard 950-familie heeft een vloeistofgekoelde V-twin met vierklepskoppen en een boring en slag van 94 x 67,5 mm. Dit is het nieuwe 937 cc metende Testastretta 11°-blok, gemaakt op een optimale balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Met een maximaal vermogen van 114 pk bij 9.000 toeren en koppel van 96 Nm bij 7.500 toeren heb je een flinke extra punch ten opzichte van zijn voorganger.

Rijwielgedeelte

Stalen vakwerkframe

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, waarvan de hoofdpijpen een diameter van 34 mm hebben. Met een ruime wielbasis van 1.493 mm, een balhoofdhoek van 25,5°, een naloop van 104 mm en 30 mm offset heeft de geometrie maten die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is eraan gemonteerd en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200. Een stuuruitslag van 70° zorgt voor goede manoeuvreerbaarheid.

UITRUSTING

ABS: Bosch 9MP

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met het nieuwste Bosch 9MP ABS, een integraal component van het Ducati Safety Pack. Deze ongeëvenaarde combinatie van veiligheid en stopkracht zorgt voor kortere remwegen en meer stabiliteit tijdens het remmen. Het systeem integreert perfect met de Riding Modes en heeft twee niveaus.

Level 1 – voor de Sport Riding Mode – geeft veel remvermogen, met een gereduceerde anti-lift-werking van het achterwiel.
Level 2 – voor de Touring en Urban Riding Modes – geeft optimale stabiliteit tijdens het remmen en maximale onderdrukking van achterwiellift.

Rijders die de remmen zonder elektronische assistentie willen uitproberen, kunnen het ABS geheel uitschakelen in het menu op het dashboard. Het ABS zal uitgeschakeld blijven wanneer het contact de volgende keer wordt aangezet; deze instelling kan voor elke Riding Mode worden opgeslagen.

Technische specificaties

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op.