Nieuw Monster

Ducati Monster

De nieuwe Ducati Monster weerspiegelt de ware essentie van Ducati in de krachtige, compacte en lichte verschijning in een modern jasje. Een uiterst sportieve motorfiets geschikt voor comfortabele ritten door stad en op buitenwegen en agressieve uitspattingen op de plaatsen waar het kan. Een waar Monster…

Op voorraad in de showroom
Prijs €13.390,- Maandelijks €197,-

1 dashboard

De Monster heeft de nieuwste generatie 4,3" TFT-kleurendashboard.

  • Ducati Red
Ducati Monster

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

Concept

De nieuwe Monster is dé naked sportmotor binnen ieders bereik. Het is de ideale motorfiets om mee te beginnen (tevens geschikt voor A2 rijbewijs) en geeft per rit meer vertrouwen. Voor de meer ervaren rijder kan het de perfecte dagelijkse metgezel zijn. Dit komt omdat de motorfiets licht, gemakkelijk te hanteren en snel is. De nieuwe Monster is licht en compact ontworpen. De Ducati-ingenieurs hebben tijdens de ontwerpfase, obsessief gefocust op elk detail.

Het originele recept van de Ducati Monster dateert uit 1993: een sportieve motor die met name ook geschikt is voor gebruik op de weg.

Motorblok

Testastretta 11°

Het motorblok van de Monster is de Testastretta 11°, de vloeistofgekoelde V-twin met 937 cc en vier desmodromisch bediende kleppen per cilinder, gehomologeerd volgens de nieuwste Euro 5-norm.

Dit blok is een structureel onderdeel van het frame, en is rechtstreeks aan het compacte aluminium hoofdframe gemonteerd.

De Testastretta 11° ademt in door twee nieuwe, gasklephuizen met een diameter van 53 millimeter, aangestuurd via ride-by-wire.

Een secundair luchtsysteem zorgt daarbij voor schonere uitlaatgassen met minder koolmonoxide (CO) en minder onverbrande koolwaterstoffen (HC).

Er is veel aandacht besteed aan de gasrespons, zodat de beweging van het gashendel resulteert in een direct en voorspelbaar vermogen.

RIJWIELGEDEELTE

Race-afgeleid frame

De nieuwe Monster heeft een frameconstructie die is geïnspireerd door de superbike-modellen, met het motorblok als centraal component. De constructie bestaat uit een compact aluminiumframe dat het balhoofd bevat en rechtstreeks aan de cilinderkoppen is gemonteerd.

Het subframe is vervaardigd van GFRP (Glass Fiber Reinforced Polymer): een hoogwaardig en lichtgewicht kunststof, een unicum.

Uitrusting

Monster +

De al rijk uitgevoerde Monster is ook verkrijgbaar als Monster+ die de sportiviteit onderstreept.

De Monster+ is standaard uitgerust met:
- afdekkap voor duo passagierzit
- aerodynamisch windscherm

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties