LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃
Multistrada

Ducati Multistrada V2

Allround • Avontuurlijk • Beheersbaar
De Multistrada V2 is de lichtste uitvoering in het multi-terrein segment van Ducati. Een geavanceerde en volwassen motorfiets met een veelzijdig elektronisch pakket. De laagdrempelige toegangspoort tot het Ducati-tour universum.

Prijs €17.890,- Maandelijks €283,-

1 krachtbron

Ducati Testastretta 937 Twin
- 8 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- cilindrische gasklephuizen
- ride-by-wire

- 937 cc
- 83 kW (113 pk) @ 9.000 tpm
- 94 Nm @ 6.750 tpm

  • Ducati Red
Ducati Multistrada V2

Image
Image
Image

CONCEPT

Evolutie

Vanuit de filosofie van continue verbetering is de Multistrada V2 ontstaan als evolutie vanuit de succesvolle lichte multi-terrein Ducati motorfiets.

De verbeterde ergonomie, toepassingen van geavanceerde technologieën en een moderne uitstraling hebben geleid tot een beheersbare en toegankelijke all round motorfiets.

Daarnaast werd ook de in de Multistrada 950 toegepaste tweecilinder krachtbron, flink onderhanden genomen.

De Multistrada V2 is perfect voor hen die willen gaan toeren (al dan niet met bagage en passagier) en voor degenen die een soepele en wendbare motor met een hoge fun-factor voor dagelijks gebruik zoeken.

KRACHTBRON

Testastretta 11°

Voor de Multistrada V2 is het in de Multistrada 950 bekende 937 cc-Testastretta 11° motorblok, verder verfijnd en tevens gehomologeerd volgens de nieuwe Euro 5-norm.

Zoals elke Ducati V-twin heeft hij een blokhoek van 90 graden en desmodromische klepbediening. Verder zoals alle Testastretta’s twee bovenliggende nokkenassen per kop, vier kleppen per cilinder en vloeistofkoeling.

Met een boring en slag van 94 x 67,5 mm heeft de V2 vrijwel dezelfde slag als de vroegere 1200-modellen, met een kleinere boring. Dit draagt bij aan een soepele loop en vloeiende vermogensafgifte.

De twee 53 mm-gasklephuizen met ronde doorsnede worden aangestuurd door een ride-by-wire-systeem.

Met een compressieverhouding van 12,6 : 1 komt dit blok aan een topvermogen van 113 pk bij 9.000 toeren en een maximaal koppel van 96,2 Nm bij 7.750 toeren.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De Multistrada V2 is voorzien van een stalen vakwerkframe van dunwandige buizen met grote diameter, in combinatie met twee gegoten aluminium schetsplaten.

Het achterste dragend element is voor maximale torsiestijfheid vervaardigd uit met glasvezel versterkt techno-polymeer.

Aan de achterzijde is een gegoten tweezijdige swingarm gemonteerd.

UITRUSTING

Riding Modes

De Multistrada V2 is voorzien van de nieuwste Ducati-technologie, inclusief de befaamde Ducati-specifieke Riding Modes.

Er zijn Riding Modes: Urban, Touring, Sport en Enduro.

Iedere Riding Mode bevat specifieke parameters van verrmogensafgifte (Power Mode) en het ingrijpniveau van het ABS en Traction Control (DTC).

De rijder kan indien de rijstijl of omstandigheden dit vragen het karakter van de motor direct veranderen door op het stuur een andere Riding Mode te selecteren, zelfs tijdens het rijden.

De verschillende parameters zijn voorgeprogrammeerd en via het menu op het dashboard eenvoudig aan de persoonlijke voorkeur aan te passen en op te slaan in het geheugen.

De ‘Default’ optie zet alles terug naar de fabrieksinstellingen.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en zijn geenszins bedoeld of geschikt om de controle over te nemen. De berijder moet er voor waken niet de illusie te krijgen dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Jouw Multistrada V2

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.