Nieuw Multistrada

Ducati Multistrada V4 Rally

Ontdekken • Onstopbaar • Onverhard
De Ducati Multistrada V4 Rally is gemaakt voor het avontuur. Lange reizen op alle wegen en paden. 
Een soepele en veelzijdige krachtpatser die optimaal rekening houdt met een eventuele passagier. 
Afzien met optimaal veiligheid en comfort.

Prijs €31.890,- Maandelijks €389,-

1 krachtbron

Ducati Granturismo V4
- 16 veerbediende kleppen
- vloeistofkoeling
- contra-roterende krukas
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- deactiveringsysteem cilinderbanken

- 1.158 cc
- 125 kW (170 pk) @ 10.750 tpm
- 121 Nm @ 8.750 tpm

  • Ducati Red
Ducati Multistrada V4 Rally

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Globetrotter

De Ducati Multistrada Rally richt zich op de avonturier die naast de asfaltwegen ook lange reizen in onherbergzame gebieden wil maken.

De globetrotter signatuur van elke Multistrada V4 wordt met de Multistrada Rally extra onderstreept.

Highlights van de Ducati Multistrada V4 Rally ten opzichte van andere Multistrada V4's:
- 30 liter aluminium brandstoftank
- spaakwielen met tubeless banden
- auto leveling functie van de elektronische veringbesturing
- Easy lift functie om eenvoudiger de motor op de middenstandaard te zetten
- uitgebreide motorblok beschermingsplaten
- uitgebreide cilinders activatie systeem (EDS)
- aangepast windscherm met betere windgeleiding
- off road voetsteunen met rubberen inlay voor rijder en passagier

KRACHTBRON

Ducati V4 Grantourismo

V4 Grantourismo is het motorblok voor de nieuwe generatie Multistrada's. Het is een variant van het uiterst succesvolle Ducati V4 Desmosedici motorblok.

Het voor de Multistrada familie vanaf de grond nieuw opgebouwde V4 Grantourismo motorblok is optimaal toegerust op het specifieke gebruik en op de eisen van de moderne tijd.

Uiterst compact en lichtgewicht, gecombineerd met een voor dit segment ongekend hoog vermogen (170 pk max) en soepel koppel (121 Nm max), is avontuurlijk, sportief evenals comfortabel rijgedrag mogelijk.

Met zijn 66,7 kg gewicht kan de V4 Granturismo bogen op een record, 1,2 kg lichter dan zijn voorganger: de Testastretta tweecilinder.

De cilinderinhoud van 1.158 cc blijkt de perfecte balans in termen van prestaties, laag gewicht en afmetingen. Vergeleken met de motor van de vorige generatie is de V4 Granturismo 85 mm korter, 95 mm lager en slechts 20 mm breder.

Door deze compacte lay-out konden Ducati-ingenieurs de motor centraal in het frame onderbrengen en het zwaartepunt van de motorfiets positief beïnvloeden.

RIJWIELGEDEELTE

Algemeen

Het rijwielgedeelte en geometrie van de Multistrada V4 Rally is aangepast ten opzichte van de overige Multistrada V4's.

De balhoofdshoek, naloop, wielbasis, achterbrug, voorwieldiameter en velgen zijn afgestemd op enduro gebruik op met name onverharde ondergrond.

De wielbasis van 1.572 millimeter geeft een uitstekende stabiliteit en houdt het gewicht van de zijkoffers en passagier binnen de lengte van de wielbasis, wat een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van goede stuureigenschappen met belading.

UITRUSTING

TFT-dashboard

De Multistrada V4 Rally is voorzien van een volledig 6,5" TFT-kleurenscherm.

De lay-out van het dashboard is variabel en past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden (dag- en nachtweergave), maar past zich ook aan aan de Riding Mode of geheel naar eigen keuze van de rijder.

Er zijn vier configuraties, die verschillen in achtergrond, de weergegeven informatie en de lay-out: daarbij zijn er onder andere verschillende toerentellers. Sport en Touring geven de meest complete informatie; in Sport heeft de toerenteller dezelfde vorm als op de Panigales. In Urban wordt alleen de meest essentiële info weergegeven, de Race-mode voegt daar de toerenteller aan toe.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en zijn geenszins bedoeld of geschikt om de controle over te nemen. De berijder moet er voor waken niet de illusie te krijgen dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Klik hieronder voor een overzicht van de technische specificaties en uitrusting. Om een vergelijking te maken met andere modellen: Klik op het hartje rechts bovenin 'toevoegen aan favorieten'. Klik bovenaan de pagina van dit model op 'bekijk favorieten'.

Adventure Travel & Radar optie

Het Adventure Travel & Radar pakket is 'af fabriek' te bestellen dat op de Multistrada V4 Rally (standaard met Radar) toevoegt: aluminium koffers; verwarmbaar zadel; verwarmbare handvatten.

Full Adventure optie

Het Full Adventure pakket is 'af fabriek' te bestellen dat op de Multistrada V4 Rally Travel & Radar toevoegt: Akrapovic einddemper; carbon fiber voorspatbord.

Technische specificaties

Jouw Multistrada Rally

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.