Multistrada

Ducati Multistrada V4

Avontuurlijk • Veelzijdig • Bereikbaar
De Ducati Multistrada V4 is de ideale toegang tot het Ducati V4 all road motorfietssegment. 
Voorzien van het geavanceerde V4 Granturismo motorblok, biedt deze soepele krachtpatser maximale handelbaarheid en betrouwbaarheid zowel op het asfalt als in extreme omstandigheden. 
Deze alleskunner is klaar om iedere weg te bedwingen en elke hoek van de aarde te verkennen. Jij ook?

Prijs €23.690,- Maandelijks €259,-

1 krachtbron

Ducati Granturismo V4
- 16 veerbediende kleppen
- vloeistofkoeling
- contra-roterende krukas
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- deactiveringsysteem cilinderbanken

- 1.158 cc
- 125 kW (170 pk) @ 10.500 tpm
- 125 Nm @ 8.750 tpm

  • Ducati Red
Ducati Multistrada V4

CONCEPT

Nieuwe generatie

De nieuwe generatie Ducati Multistrada V4 is de meest veelzijdige nieuwkomer in het all road motorfietssegment die Ducati tot nu toe heeft geproduceerd. Voorzien van het geavanceerde V4 Granturismo motorblok, biedt deze soepele krachtpatser maximale handelbaarheid en betrouwbaarheid zowel op het asfalt als in extreme omstandigheden.

Onderhoudsintervallen liggen voor het nieuwe V4 motorblok op een duizelingwekkende 60.000 km.

Multistrada is Italiaans voor ‘Vele of Alle Wegen’. Uitgerust met de modernste electronica is deze alleskunner klaar om iedere weg te bedwingen en elke hoek van de aarde te verkennen. Jij ook?

KRACHTBRON

Ducati V4 Grantourismo

V4 Grantourismo: het motorblok voor de nieuwe generatie.

De Multistrada is vanaf 2021 verkrijgbaar met een variant van het uiterst succesvolle Ducati V4 Desmosedici motorblok. Het voor de Multistrada familie vanaf de grond nieuw opgebouwde V4 Grantourismo motorblok is optimaal toegerust op het specifieke gebruik en op de eisen van de moderne tijd.

Uiterst compact en lichtgewicht, gecombineerd met een voor dit segment ongekend hoog vermogen (170 pk max) en soepel koppel (125 Nm max), is avontuurlijk, sportief evenals comfortabel rijgedrag mogelijk.

Met zijn 66,7 kg gewicht kan de V4 Granturismo bogen op een record, 1,2 kg lichter dan zijn voorganger: de Testastretta tweecilinder.

De cilinderinhoud van 1.158 cc blijkt de perfecte balans in termen van prestaties, laag gewicht en afmetingen. Vergeleken met de motor van de vorige generatie is de V4 Granturismo 85 mm korter, 95 mm lager en slechts 20 mm breder.

Door deze compacte lay-out konden Ducati-ingenieurs de motor centraal in het frame onderbrengen en het zwaartepunt van de motorfiets positief beïnvloeden.

RIJWIELGEDEELTE

Algemeen

Het rijwielgedeelte van de Multistrada V4 is ontworpen om in sterk uiteenlopende rijsituaties topklasse stuureigenschappen te geven.

De wielbasis van 1.567 millimeter geeft een uitstekende stabiliteit en houdt het gewicht van de zijkoffers en passagier binnen de lengte van de wielbasis, wat een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van goede stuureigenschappen met belading.

UITRUSTING

TFT-dashboard

De Multistrada V4 is voorzien van een volledig TFT-kleurenscherm. De lay-out van het dashboard is variabel en past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden (dag- en nachtweergave), maar past zich ook aan aan de Riding Mode of geheel naar eigen keuze van de rijder.

Er zijn vier configuraties, die verschillen in achtergrond, de weergegeven informatie en de lay-out: daarbij zijn er onder andere verschillende toerentellers. Sport en Touring geven de meest complete informatie; in Sport heeft de toerenteller dezelfde vorm als op de Panigales. In Urban wordt alleen de meest essentiële info weergegeven, de Enduro-mode voegt daar de toerenteller aan toe.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en zijn geenszins bedoeld of geschikt om de controle over te nemen. De berijder moet er voor waken niet de illusie te krijgen dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Enduro Pack

Rijden op onverharde wegen en paden wordt extra leuk dankzij het Enduro-pakket. Valbeugels rond het motorblok, een grille voor de radiateur en een stevige carterplaat onder het blok zorgen voor bescherming van de motor, Extra LED-lampen geven meer licht en veiligheid en versterken tegelijk de offroad-uitstraling van de Multistrada.

Touring Pack

Voor de Gran Turismo-ziel van de Multistrada is er het Touring-pakket. Zijkoffers met een gezamenlijke inhoud van 58 liter, handvatverwarming (in drie standen instelbaar) en een handige middenbok maken de Multistrada een comfortabele en praktische reismotor.

Urban Pack

Bij stadsgebruik zijn praktische eigenschappen essentieel. Het Urban-pakket geeft je genoeg ruimte voor de typische bagage in woon-werk-verkeer, dankzij de ruime 48-liter-topkoffer en de semi-harde minitanktas voor kleine spullen die je direct bij de hand wilt hebben. Dankzij de USB-kabel in die tanktas kun je je telefoon tijdens het rijden meteen opladen.

Performance Pack

Met het Performance-pakket wordt de sportieve kant van motor en rijder geaccentueerd door het onmiskenbare geluid van de Termignoni-uitlaat en de racy looks van het carbonfiber voorspatbord. De elegante gefreesde aluminium deksels van rem- en koppelingsvloeistofreservoir maken deze sportieve kit af. De carbonfiber Termignoni-demper voldoet aan EU-keuringseisen.

Technische specificaties

Jouw Multistrada

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.