Nieuw Scrambler

Ducati Scrambler 1100 Dark Pro

De Ducati Scrambler 1100 Dark PRO is de instapmachine voor de 1100 lijn van Ducati Scrambler.

Op voorraad in de showroom
Prijs €14.690,- Maandelijks €217,-

1

  • Dark Stealth
Ducati Scrambler 1100 Dark Pro

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Eigenschappen

Iconische stijl

De Ducati Scrambler 1100 Dark PRO is het instapmodel in de "Land of Joy" 1100-reeks.

Een elegante, pure en volledig aanpasbare fiets, gekenmerkt door de "Dark Stealth" kleurstelling, gecombineerd met een stalen buisframe en een achterste subframe van aluminium, beide zwart.

De 1100 Dark PRO heeft hetzelfde iconische en originele ontwerp als de andere modellen in het assortiment, maar verschilt van zijn "grote broers", evenals door de matzwarte kleur met onderdelen in natuurlijk geanodiseerd aluminium, en spiegels in klassieke stijl.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties