LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃
Streetfighter

Ducati Streetfighter V2

Bereikbaar • Puur • Controle
Een Ducati Panigale V2, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Het resultaat is de Streetfighter V2. Een sensationele motorfiets als entree naar de opwindende Ducati Streetfighter wereld.

Prijs €20.790,- Maandelijks €329,-

1 KRACHTBRON

Ducati Superquadro V2
- 8 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire

- 955 cc
- 112,3 kW (153 pk) @ 10.750 tpm
- 101,4 Nm @ 9.000 tpm

  • Ducati Red
Ducati Streetfighter V2

Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Streetfighter

Ducati heeft met als uitgangspunt haar eigen Panigale V2 superbike, een weergaloze Streetfighter neergezet.

De Streetfighter V2 is de blijvende verbinding met de oorsprong van Ducati superbikes. Met het geweldige 955 cm³ Superquadro V tweecilinder motorblok en volgebouwd met de modernste systemen, is deze naked supersport machine de sublieme entree naar de opwindende Ducati Streetfighter familie.

Een Ducati Panigale V2, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Het resultaat is de Streetfighter V2. Een sensationele motorfiets op de straat én op het circuit.

Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een indrukwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

KRACHTBRON

Superquadro V2

De Ducati Superquadro V2 krachtbron is een uitermate prettig en betrouwbaar motorblok dat comfortabel op de openbare weg presteert en krachtige prestaties kan leveren op het circuit. De ervaring om met een ‘dikke tweecilinder’ een bocht uit te accelereren is een typisch Ducati kenmerk en ongeëvenaard.

Het motorblok is een integraal onderdeel van het frame wat de nodige stijfheid geeft en gewicht bespaart. Verbindingen met het hoofdframe bevinden zich aan de voorkant van de bovenste cilinderbank en aan de bovenzijde van de achterste cilinderbank. De achterbrug en schokbreker is direct aan het motorblok gemonteerd.

Het Superquadro V2 krachtbronconcept is in 2012 voor de toenmalige Ducati Panigale 1199 Superbike familie geïntroduceerd en is een goed voorbeeld hoe Ducati haar producten continue doorontwikkeld en met de modernste technieken en materialen aan de actuele eisen aanpast.

De Superquadro V2 wordt in een 955cc variant toegepast in de Ducati Panigale V2 en Ducati Streetfighter V2 modellen.

RIJWIELGEDEELTE

Frame

Het chassis van de Streetfighter V2 is gebaseerd op het monocoque frame en is uitgevoerd in een elegant en sportief design, identiek aan dat van de Panigale. Het motorblok is integraal onderdeel van het frame.

Door het ontbreken van een stroomlijnkuip wordt het kleine formaat van de Superquadro tweecilinder versterkt.

De achterkant is opgebouwd uit een stalen Trellis-subframe bekleed met kunststof deksels die van de verticale cilinder naar het staartstuk lopen, met een gevleugeld, spoilerachtig ontwerp.

Het staartstuk bevat het full-led-achterlicht, ook vleugelvormig en bestaat uit twee verschillende delen, volgens de Ducati-sportfietstraditie.

UITRUSTING

TFT dashboard

De Streetfighter V2 heeft hetzelfde 4,3" full-TFT hoge resolutie kleurenscherm als de Panigale V2.

Het dashboard wordt gedomineerd door de ronde virtuele toerenteller aan de rechterkant.

Motorbloktoeren worden weergegeven op een naaldmeter. De beweging van deze laatste gaat gepaard met een wit spoor dat fungeert als een 'shift light', waarbij de kleur verandert van wit naar oranje en vervolgens rood als de toerentallimiet nadert.

De rijder kan twee verschillende lay-outs oproepen: Track' benadrukt de rondetijden en de toerenteller schaal maakt de toerentallen die typisch zijn voor circuitgebruik duidelijker zichtbaar; 'Road' vervangt de rondetijden door informatie op het Ducati Multimedia System (DMS), waar aanwezig, en de toerenteller schaal is meer geschikt voor weggebruik.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Jouw Streetfighter

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.