Nieuw Streetfighter

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Exclusief • Gelimiteerd • Happy Few
De Streetfighter V4 Lamborghini is de meest exclusieve en gelimiteerde uitvoering in de Ducati Streetfighter familie. Geïnspireerd door de legendarische Lamborghini Huracán STO supercar. Maak je garage compleet.

Prijs €74.000,- Maandelijks €893,-

1 krachtbron

Ducati Desmosedici Stradale V4
- 16 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- contra-roterende krukas

- STM-EVO droge koppeling

- 1.103 cc
- 153 kW (208 hp) @ 13.000 tpm
- 123 Nm @ 9.500 tpm

  • Lamborghini
Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Exclusief

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: een genummerde en gelimiteerde editie van 630 + 63 exemplaren, geïnspireerd op de supercar Lamborghini Huracán STO en gebaseerd op de techniek van de Panigale V4 S 2023.

De Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, herkenbaar aan zijn extreem agressieve design, speciale en lichtgewicht componenten en unieke livery, vertegenwoordigt het tweede hoofdstuk van de samenwerking tussen de twee merken die wereldwijd ambassadeurs zijn van het “Made in Italy”.

De modelnaam en het serienummer van de motorfiets staan op een metalen plaatje dat op de centrale tankafdekking is aangebracht. Het nummer is ook in reliëf aangebracht op een aluminium inzetstuk op de contactsleutel en verschijnt als het contact wordt aangezet op het TFT-instrumentenpaneel, samen met een speciale animatie met de Ducati- en Lamborghini-logo's en het silhouet van het model.

KRACHTBRON

Desmosedici Stradale

De Streetfighter V4 Lamborghini wordt aangedreven door een 1.103 cm3 Desmosedici Stradale motor.

Deze hoogtoerige krachtbron is direct afgeleid van de succesvolle V4 Ducati fabrieksracers in de MotoGP. De basisconfiguratie heeft dezelfde geometrie en afmetingen: 90° V4, 42° achterwaarts gekanteld. De cilinders hebben een boring van 81 mm, het maximum volgens de 4 cilinders reglementen van MotoGP en WSBK.

Hierdoor heeft het motorblok een optimale brandstofmengsel- en uitlaatgas-dynamiek, is het uiterst compact en integreert qua afmetingen en gewichtscentralisatie perfect in het rijwielgedeelte.

In deze configuratie levert de 90° V4 208 pk (153 kW) bij 12.750 tpm, een ongeëvenaard vermogensniveau in het naked segment, perfect in overeenstemming met het totale karakter van de Streetfighter V4 Lamborghini.

Het maximale koppel is 123 Nm (12,5 kgm) bij 9.500 tpm.

RIJWIELGEDEELTE

Front Frame

Het Desmosedici Stradale motorblok maakt integraal onderdeel uit van het chassis van de Streetfighter V4 Lamborghini. Dit concept komt rechtsreeks uit de MotoGP en was noodzakelijk voor de gewenste sterkte en stijfheid van de motorfiets, gecombineerd met een laag totaalgewicht en compacte bouw.

Twee aluminium gietdelen vormen het z.g. ’Front Frame’, van slechts 4 kg, dat zijdelings langs het motorblok loopt en aan de voorkant ruimte geeft aan de luchtinlaten.

UITRUSTING

Rijke uitrusting

De standaard uitrusting van de Streetfighter V4 Lamborghini omvat:
- Kroonplaat gefreesd uit één blok aluminium met het productienummer van de motorfiets
- Brandstoftank van geborsteld aluminium
- Eenzitter, zadel met "V4 Lamborghini" -logo
- Carbon fiber vleugels
- Voorspatbord van carbon fiber
- STM-EVO SBK droge koppeling
- Brembo Stylema R remklauwen voor
- Brembo MCS 19.21 (Multiple Click System)
- Huracán STO stijl gesmede velgen
- voorrempomp met afstelling op afstand
- Verstelbare voetsteunen van billet aluminium met hielbeschermers van carbon
- Carbon open koppelingsdeksel (meegeleverd)
- Afdekking kentekenplaathouder (meegeleverd)

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties