LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃
Streetfighter

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Exclusief • Gelimiteerd • Happy Few
De Streetfighter V4 Lamborghini is de meest exclusieve en gelimiteerde uitvoering in de Ducati Streetfighter familie. Geïnspireerd door de legendarische Lamborghini Huracán STO supercar. Maak je garage compleet.

Prijs €74.000,- Maandelijks €1.166,-

1 krachtbron

Ducati Desmosedici Stradale V4
- 16 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- contra-roterende krukas

- STM-EVO droge koppeling

- 1.103 cc
- 153 kW (208 hp) @ 13.000 tpm
- 123 Nm @ 9.500 tpm

  • Lamborghini
Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Exclusief

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: een genummerde en gelimiteerde editie van 630 + 63 exemplaren, geïnspireerd op de supercar Lamborghini Huracán STO en gebaseerd op de techniek van de Panigale V4 S 2023.

De Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, herkenbaar aan zijn extreem agressieve design, speciale en lichtgewicht componenten en unieke livery, vertegenwoordigt het tweede hoofdstuk van de samenwerking tussen de twee merken die wereldwijd ambassadeurs zijn van het “Made in Italy”.

De modelnaam en het serienummer van de motorfiets staan op een metalen plaatje dat op de centrale tankafdekking is aangebracht. Het nummer is ook in reliëf aangebracht op een aluminium inzetstuk op de contactsleutel en verschijnt als het contact wordt aangezet op het TFT-instrumentenpaneel, samen met een speciale animatie met de Ducati- en Lamborghini-logo's en het silhouet van het model.

KRACHTBRON

Desmosedici Stradale V4

De Ducati Desmosedici Stradale V4 krachtbron is rechtstreeks afgeleid van het kampioenschap-winnende Desmosedici GP motorblok en heeft nagenoeg dezelfde afmetingen en geometrie. Dit uiterst sportieve en racewaardige motorblok kenmerkt zich door een overweldigend maar goed beheersbaar vermogen en vlotte gasrespons over het gehele toerentalbereik, wat het ook geschikt maakt voor alledaags straatgebruik.

Een V4 opstelling geeft door de lage plaatsing en geringe frontale breedte, een gunstige massa-centralisatie in de motorfiets en een goed uitgangspunt voor de aërodynamica.

De gyroscopische en inertie-effecten van het draaiende motorblok en beide wielen wordt voor een belangrijk deel geminimaliseerd door de tegengesteld draaiende krukas. Dit ontwerp verminderd complexiteit en gewicht, onderdrukt de neiging van voor- en achterwiel lift bij acceleratie en afremmen en optimaliseert de stuurdynamiek waardoor de motorfiets makkelijker instuurt.

Het motorblok is een integraal onderdeel van het frame wat de nodige stijfheid geeft en gewicht bespaart. Verbindingen met het hoofdframe bevinden zich aan de voorkant van de bovenste cilinderbank en aan de bovenzijde van de achterste cilinderbank. De achterbrug en schokbreker is direct aan het motorblok gemonteerd.

Het Desmosedici Stradale V4 krachtbronconcept is in 2017 geïntroduceerd, continue doorontwikkeld en wordt toegepast in de Ducati Panigale V4 en Ducati Streetfighter V4 modellen.

RIJWIELGEDEELTE

Front Frame

Het Desmosedici Stradale motorblok maakt integraal onderdeel uit van het chassis van de Streetfighter V4 Lamborghini. Dit concept komt rechtsreeks uit de MotoGP en was noodzakelijk voor de gewenste sterkte en stijfheid van de motorfiets, gecombineerd met een laag totaalgewicht en compacte bouw.

Twee aluminium gietdelen vormen het z.g. ’Front Frame’, van slechts 4 kg, dat zijdelings langs het motorblok loopt en aan de voorkant ruimte geeft aan de luchtinlaten.

UITRUSTING

Rijke uitrusting

De standaard uitrusting van de Streetfighter V4 Lamborghini omvat:
- Kroonplaat gefreesd uit één blok aluminium met het productienummer van de motorfiets
- Brandstoftank van geborsteld aluminium
- Eenzitter, zadel met "V4 Lamborghini" -logo
- Carbon fiber vleugels
- Voorspatbord van carbon fiber
- STM-EVO SBK droge koppeling
- Brembo Stylema R remklauwen voor
- Brembo MCS 19.21 (Multiple Click System)
- Huracán STO stijl gesmede velgen
- voorrempomp met afstelling op afstand
- Verstelbare voetsteunen van billet aluminium met hielbeschermers van carbon
- Carbon open koppelingsdeksel (meegeleverd)
- Afdekking kentekenplaathouder (meegeleverd)

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Personaliseren

De mogelijkheden om de Ducati Streetfighter V4 Lamborghini te personaliseren zijn zeer omvangrijk. Het proces daartoe is zorgvuldig en uitgebreid en uitsluitend op basis van persoonlijk contact. Deze motorfiets kan daarom niet in de Configurator worden aangepast.