Door de geldende Covid maatregelen is de Koopavond voorlopig komen te vervallen
Nieuw Streetfighter

Ducati Streetfighter V4 SP

Exclusief • Kracht • Adrenaline
De Ducati Streetfighter V4 SP is de ultieme uitvoering in de aansprekende en succesvolle Ducati naked sportmotorfiets serie. Een verpletterende uitstraling en rijk uitgerust met de meest exclusieve componenten, is dit unieke en gelimiteerde juweel reeds vanaf de introductie een gewild object.

Prijs €36.690,- Maandelijks €445,-

1

  • Winter Test Livery
Ducati Streetfighter V4 SP

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCEPT

Streetfighter

Ducati heeft met als uitgangspunt haar eigen Panigale V4 Superbike een weergaloze Streetfighter neergezet. Geïnspireerd op de custom made streefighters die in eigen beheer (vaak na schade met een superbike) ontworpen en gebouwd worden.

Een Ducati Panigale V4 SP, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Het resultaat is de Streetfighter V4 SP. Een sensationele motorfiets op de straat én op het circuit.

Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een indrukwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

KRACHTBRON

Desmosedici Stradale

De Streetfighter V4 SP wordt aangedreven door een 1.103 cm3 Desmosedici Stradale motor.

Deze hoogtoerige krachtbron is direct afgeleid van de succesvolle V4 Ducati fabrieksracers in de MotoGP. De basisconfiguratie heeft dezelfde geometrie en afmetingen: 90° V4, 42° achterwaarts gekanteld. De cilinders hebben een boring van 81 mm, het maximum volgens de 4 cilinders reglementen van MotoGP en WSBK.

Hierdoor heeft het motorblok een optimale brandstofmengsel- en uitlaatgas-dynamiek, is het uiterst compact en integreert qua afmetingen en gewichtscentralisatie perfect in het rijwielgedeelte.

In deze configuratie levert de 90° V4 208 pk (153 kW) bij 12.750 tpm, een ongeëvenaard vermogensniveau in het naked segment, perfect in overeenstemming met het totale karakter van de Streetfighter V4 SP.

Het maximale koppel is 123 Nm (12,5 kgm) bij 9.500 tpm.

CHASSIS

Front Frame

Het Desmosedici Stradale motorblok maakt integraal onderdeel uit van het chassis van de Streetfighter V4 SP. Dit concept komt rechtsreeks uit de MotoGP en was noodzakelijk voor de gewenste sterkte en stijfheid van de motorfiets, gecombineerd met een laag totaalgewicht en compacte bouw.

Twee aluminium gietdelen vormen het z.g. ’Front Frame’, van slechts 4 kg, dat zijdelings langs het motorblok loopt en aan de voorkant ruimte geeft aan de luchtinlaten.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

UITRUSTING

Rijke uitrusting

De Streetfighter V4 SP is bijzonder rijk uitgerust met als inspiratie de zeldzame en ultieme Ducati Panigale: de Superleggera V4.

De standaard uitrusting van de Streetfighter V4 SP omvat:
- Balhoofd gefreesd uit één blok met het productienummer van de motorfiets
- Brandstoftank van geborsteld aluminium
- Eenzitter, zadel met "V4 SP" -logo
- Carbon fiber vleugels
- Voorspatbord van carbon fiber
- STM-EVO SBK droge koppeling
- Carbonfiber wielen met 5 dubbele spaken
- Brembo Stylema R remklauwen voor
- Brembo MCS 19.21 (Multiple Click System) voorrempomp met afstelling op afstand
- Verstelbare voetsteunen van billet aluminium met hielbeschermers van carbon
- Carbon open koppelingsdeksel (meegeleverd)
- Afdekking kentekenplaathouder (meegeleverd)

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op.