Ducati Zaltbommel
Offroad Experience 2024

Beleef het offroad avontuur in het adembenemende Andalusië met je eigen Multistrada, DesertX of Hypermotard. Op deze ultieme motorreis in het hart van Zuid-Spanje ontdek je de meest ongerepte bergpassen, diepe valleien en idyllische dorpjes. Of je nou beginnend offroad rijder bent, of al ver gevorderd, iedereen zal genieten van de uitdagende routes en spectaculaire uitzichten.

Ducati offroad Experience 2024

Alles is al voor je geregeld, van het vervoer van je motor, routes met begeleiding, hotel tot diner. Ervaar de vrijheid en sensatie met Ducati Zaltbommel. Durf jij het aan?

We hebben een uitdagend arrangement samengesteld om op verantwoorde wijze kennis te maken met het offroad rijden. Op vrijdagavond 24 november vertellen we graag meer over deze reis.

Ducati offroad Experience 2024

Het arrangement

1. Offroad Praktijkdag – 4 maart 2024

Op deze dag leer je de beginselen van het verantwoordelijk offroad rijden of je frist bestaande ervaring weer flink op. We gaan onder deskundige begeleiding een etappe van de TET route (Trans Euro Trail) in Nederland afleggen.

2. Offroad Adventure reis door Andalusië – 7 t/m 14 april 2024

Deze 8-daagse all inclusive reis onder deskundige begeleiding neemt je mee naar prachtige landschappen in het gastvrije Andalusië, Granada en de Sierra Nevada. Het ultieme terrein voor offroad routes, daar waar het kan en mag. Offroad rij ervaring is geen must.

De reis bestaat uit:

  • Transport van je motorfiets van Zaltbommel naar Zuid-Spanje (retour)
  • 7 hotelovernachtingen met bus transfer
  • 7x ontbijt en diner
  • Deskundige begeleiding door Horizon Motorreizen en Ducati Zaltbommel
  • Routegids
  • Dag routes op gps
Prijs vanaf €2.399,-

De prijs is exclusief vlucht. Het is van belang dat je op 7 april uiterlijk om 13:00 uur in Malaga bent!We kunnen je ook helpen om de vliegtickets te boeken, laat in het aanmeldformulier weten of je deze hulp graag wilt.

Ducati offroad Experience 2024
Meer info en aanmelden

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker of de reis bij jou past? Kom vrijdag 24 november naar de informatieavond bij Ducati Zaltbommel. Het programma duurt van 19:30 tot 20:30. Hier leggen we graag uit hoe je het pad naar offroad rijden kan afleggen. We geven informatie over motoren, de rijders uitrusting, rijtechnieken en bespreken uitgebreid alle overige onderdelen van dit 8-daagse offroad arrangement.

Deze reis wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met Horizon motorreizen. Inschrijven gaat via Ducati Zaltbommel. Bekijk de motorreis op de website van Horizon motorreizen onder de knop ‘meer info’ voor de exacte inhoud, dagindeling en voorwaarden.

Meld je nu aan via onderstaande button en tot in het avontuurlijke Zuid-Spanje!

Ducati offroad Experience 2024