Streetfighter

Ducati Streetfighter V4

Assertief • Puur • Controle
Een Ducati Panigale V4, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Het resultaat is de Streetfighter V4. Een sensationele motorfiets op de straat én op het circuit.

Prijs €26.690,- Maandelijks €323,-

1 KRACHTBRON

Ducati Desmosedici Stradale V4
- 16 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire
- ‘twin pulse’ ontstekingsvolgorde
- contra-roterende krukas

- 1.103 cc
- 153 kW (208 hp) @ 13.000 tpm
- 123 Nm @ 9.500 tpm

  • Ducati Red
Ducati Streetfighter V4

Image
Image
Image

CONCEPT

Streetfighter

Ducati met als uitgangspunt haar eigen Panigale Superbike een weergaloze Streetfighter neergezet. Geïnspireerd op de custom made streetfighters die in eigen beheer ontworpen en gebouwd worden.

Een Ducati Panigale V4, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Het resultaat is de Streetfighter V4. Een sensationele motorfiets op de straat én op het circuit.

Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een indrukwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

KRACHTBRON

Desmosedici Stradale

De Streetfighter V4 wordt aangedreven door een 1.103 cm3 Desmosedici Stradale motor.

Deze hoogtoerige krachtbron is direct afgeleid van de succesvolle V4 Ducati fabrieksracers in de MotoGP. De basisconfiguratie heeft dezelfde geometrie en afmetingen: 90° V4, 42° achterwaarts gekanteld. De cilinders hebben een boring van 81 mm, het maximum volgens de 4 cilinders reglementen van MotoGP en WSBK.

Hierdoor heeft het motorblok een optimale brandstofmengsel- en uitlaatgas-dynamiek, is het uiterst compact en integreert qua afmetingen en gewichtscentralisatie perfect in het rijwielgedeelte.

In deze configuratie levert de 90° V4 208 pk (153 kW) bij 12.750 tpm, een ongeëvenaard vermogensniveau in het naked segment, perfect in overeenstemming met het totale karakter van de Streetfighter V4.

Het maximale koppel is 123 Nm (12,5 kgm) bij 9.500 tpm, vrijwel ongewijzigd ten opzichte van de Panigale V4.

Het vermogen en koppel kunnen worden verhoogd tot 220 pk (162 kW) en 130 Nm (13,2 kgm) door de volledige Ducati Performance-uitlaat van Akrapovič te monteren, die ook het gewicht met 6 kg vermindert.

RIJWIELGEDEELTE

Front Frame

Het Desmosedici Stradale motorblok maakt integraal onderdeel uit van het chassis van de Streetfighter V4. Dit concept komt rechtsreeks uit de MotoGP en was noodzakelijk voor de gewenste sterkte en stijfheid van de motorfiets, gecombineerd met een laag totaalgewicht en compacte bouw.

Twee aluminium gietdelen vormen het z.g. ’Front Frame’, van slechts 4 kg, dat zijdelings langs het motorblok loopt en aan de voorkant ruimte geeft aan de luchtinlaten.

UITRUSTING

Riding Modes

De Streetfighter V4 familie heeft de volgende rijmodi
- Race
- Sport
- Street

De Race Riding Mode is bedoeld voor circuitgebruik.

Sport Rijmodus
Door Sport te selecteren krijgt de rijder 208 pk, met directe sportieve gasrespons. Deze instelling geeft minder ervaren rijders de mogelijkheid om beheerst te groeien naar een meer effectievere en spectaculaire rijstijl. De Slide by Brake-functie is ingeschakeld, waardoor men veilig de bochten door kan driften. Detectie van het opheffen van het achterwiel tijdens het remmen is ingeschakeld en de functie ABS Cornering is actief.

Street Riding Mode
Street Riding Mode wordt aanbevolen wanneer je met de Streetfighter V4 op straat rijdt. Net als bij de Sport Riding Mode geeft deze RM de rijder 208 pk en een progressieve Ride by Wire-gasrespons.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Technische specificaties

Jouw Streetfighter

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.