XDiavel

Ducati XDiavel Dark

Italiaanse stijl • Technisch vernuft • Enorme prestaties
De XDiavel is de volmaakte fusie tussen de werelden van cruisers, voor lange, ontspannen reizen op lage snelheid en die van pure power: de Power Cruiser.

Prijs €26.390,- Maandelijks €415,-

1 Krachtbron

Ducati Testastretta 1262 Twin
- 8 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- variabele nokkenas timing
- 2 bougies per cilinder
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire

- 1.262 cc
- 118 kW (160 pk) @ 9.500 tpm
- 127 Nm @ 5.000 tpm

  • Dark Stealth
Ducati XDiavel Dark

CONCEPT

XDiavel Dark

De XDiavel Dark versterkt de schoonheid van de vormen van de Ducati cruiser dankzij de matt black kleurstelling.

Ducati heeft een link van meer dan twintig jaar met matt black : in 1998 was de Monster 600 Dark het eerste model met deze kleurstelling.

Op de XDiavel Dark is de totale zwarte kleurstelling ook uitgebreid naar de mechanica en afwerkingen, waardoor het Ducati "Reduce to the Max" designprincipe wordt versterkt.

KRACHTBRON

Testastretta DVT 1262

De Ducati Testastretta DVT 1262 V-twin is een volledig nieuw en Euro4-gehomologeerd motorblok met het Desmodromic Variable Timing-systeem. De toename in cilinderinhoud ten opzichte van de Testastretta 1200, plus de toepassing van het DVT-systeem, heeft gezorgd voor een ongelooflijke hoeveelheid soepel koppel bij lage toerentallen, met behoud van sportieve prestaties als het gas volledig wordt opengehouden.
Als extra kenmerk heeft de Testastretta DVT 1262 een bijzondere aandacht voor detail, waarbij er - dankzij het verplaatsen van de waterpomp naar de ruimte binnen de V van de cilinders - geen externe koelslangen meer aan de linkerzijde van het blok lopen.

Vakwerkframe

Vakwerkframe

De XDiavel met zijn elegante proporties is bewust ‘element-voor-element’ ontworpen. Een van deze elementen is het frame, dat direct herkenbaar is als het klassieke Ducati-vakwerkframe. Het XDiavel-frame is een stalen buizenconstructie die het Testastretta DVT 1262-blok als een dragend element van het totale rijwielgedeelte gebruikt. Het stalen vakwerkframe is gemonteerd aan de twee cilinderkoppen; ook het gegoten aluminium achterframe is rechtstreeks aan de (achterste) cilinderkop gemonteerd.

UITRUSTING

Hellingshoekafhankelijk ABS

De XDiavel is uitgerust met het nieuwste, compacte hellingshoekafhankelijke Bosch-ABS (‘bochten-ABS’), dat een essentiële bijdrage levert aan de controleerbaarheid van deze extreme cruiser. De hoogwaardige Brembo-componenten in combinatie met dit Bosch-ABS, de gekozen veringsafstelling en de Pirelli Enhanced Patch Technology garanderen een uitstekende remvertraging, plus maximale veiligheid onder alle omstandigheden voor rijders van alle niveaus.
Het ABS kan meer of minder gevoelig reageren en het ingrijpniveau kan worden gekozen door de rijder zelf, naargelang van de eigen ervaring en de weg- of rijomstandigheden.
Er zijn drie ABS-instellingen (Expert, Sport en Safe & Stable) en die zijn standaard voorgeprogrammeerd in elk van de drie Riding Modes, maar ze kunnen ook apart worden geselecteerd via een gebruiksvriendelijk menu.

Technische specificaties

Jouw Xdiavel Dark

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.