LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar πŸ˜ƒ
XDiavel

Ducati XDiavel S

Italiaanse stijl β€’ Technisch vernuft β€’ Enorme prestaties
De XDiavel is de volmaakte fusie tussen de werelden van cruisers, voor lange, ontspannen reizen op lage snelheid en die van pure power: de Power Cruiser.

Prijs €31.990,- Maandelijks €504,-

1 KRACHTBRON

Ducati Testastretta 1262 Twin
- 8 desmodromisch bediende kleppen
- vloeistofkoeling
- variabele nokkenas timing
- 2 bougies per cilinder
- elliptische gasklephuizen
- ride-by-wire

- 1.262 cc
- 118 kW (160 pk) @ 9.500 tpm
- 127 Nm @ 5.000 tpm

  • Thrilling Black
Ducati XDiavel S

CONCEPT

Dit is X

De XDiavel vertegenwoordigt de fusie van twee werelden: die van de cruisers, voor lange, ontspannen reizen op lage snelheid, en die van Ducati, gekarakteriseerd door Italiaanse stijl, technisch vernuft en zeer hoge prestaties. Dat is precies waar de X van XDiavel voor staat: de cross-over tussen ogenschijnlijk verschillende en ver uiteen liggende werelden, verenigd in één motor, een synthese waar beide tot hun recht komen, zonder compromissen.

MOTORBLOK

Testastretta DVT 1262

De Ducati Testastretta DVT 1262 V-twin is een volledig nieuw en Euro4-gehomologeerd motorblok met het Desmodromic Variable Timing-systeem. De toename in cilinderinhoud ten opzichte van de Testastretta 1200, plus de toepassing van het DVT-systeem, heeft gezorgd voor een ongelooflijke hoeveelheid soepel koppel bij lage toerentallen, met behoud van sportieve prestaties als het gas volledig wordt opengehouden.
Als extra kenmerk heeft de Testastretta DVT 1262 een bijzondere aandacht voor detail, waarbij er - dankzij het verplaatsen van de waterpomp naar de ruimte binnen de V van de cilinders - geen externe koelslangen meer aan de linkerzijde van het blok lopen.
Technisch is het blok van de XDiavel S gelijk aan dat van de standaard-XDiavel.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De XDiavel met zijn elegante proporties is bewust β€˜element-voor-element’ ontworpen. Een van deze elementen is het frame, dat direct herkenbaar is als het klassieke Ducati-vakwerkframe. Het XDiavel-frame is een stalen buizenconstructie die het Testastretta DVT 1262-blok als een dragend element van het totale rijwielgedeelte gebruikt. Het stalen vakwerkframe is gemonteerd aan de twee cilinderkoppen; ook het gegoten aluminium achterframe is rechtstreeks aan de (achterste) cilinderkop gemonteerd.

UITRUSTING

S-versie

De S-versie van de XDiavel is standaard uitgerust met DRL (Daytime Running Light) in de koplamp, DLC-coating op de binnenpoten van de voorvork en Brembo M50 Monobloc-remklauwen in het voorwiel.
De exclusiviteit van de XDiavel S wordt geaccentueerd door zichtbaar gefreesde afwerking van diverse componenten: de nokkenasriemdeksels van het motorblok, de schetsplaten van het frame, de voetsteunbevestiging en de uniek gevormde wielen.
De S-versie wordt tenslotte gecompleteerd door de uit één stuk gefreesde aluminium spiegels, de bi-materiaal zadelbekleding, de blank geanodiseerde en geborstelde achtervork en de Bluetooth-module voor het infotainment-systeem.

Technische specificaties

Jouw XDiavel S

Je kunt elke Ducati 'af fabriek' naar eigen wens samenstellen met originele packages, accessoires, kleding en lifestyle artikelen die de beleving van jouw toekomstige Ducati completer, mooier en vooral uniek maakt.

1. Klik op de link Ga naar de Configurator
2. Stel jouw ideale Ducati pakket samen
3. Rond af met Conclude your Configuration
4. Selecteer Send To Your Dealer
5. Selecteer Ducati Zaltbommel als dealer
6. Verzend de configuratie

Of Print na stap 3. jouw configuratie als PDF en stuur deze naar info@ducatizaltbommel.nl. Wij nemen snel contact met je op.