Ducati Zaltbommel Track Day in Frankrijk 2024

Geplaatst op 12 maart 2024

Voor onze circuit rijders hebben wij een driedaagse TrackDay in Frankrijk op het circuit van Val de Vienne . We werken daarbij samen met het ervaren team van TrackDays4All. Hier kan je veel rijden en van dag op dag je rijtechniek verbeteren. Daarnaast is het een geweldige circuitvakantie met gelijk gestemde die passie van het cicuitrijden en de passie voor het merk Ducati delen.
Deelname staat open voor recreatierijders en licentiehouders. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring. Er is een beginnergroep, een gevorderden groep. Voor de race licentiehouders is er een aparte groep zodat die zich perfect kunnen voorbereiden op een nieuwe raceseizoen. Bij dit trackevent is het vrij rijden! Dus je hoeft niet verplicht achter een instructeur aan. Wil je wel graag intensieve begeleiding; dan is onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

* 3*dagen circuitrijden op Val de Vienne, 25 t/m 27 maart 2024.
* 5 sessies per dag op het veilige en uitdagende circuit uit van Val de Vienne
* Gratis tijdwaarneming van alle sessies.
* Mooie omgeving, veel droger dan Nederland en veel zon. 17-24 graden is normaal
* Instructie, prive trainingen en vrij rijden mogelijk dus ideaal om je rijtechniek te werken.
* Geweldige fotograaf aanwezig en zal van iedereen mooie actiefoto’s maken
* Professionele bandenservice aanwezig.
* Er is een leuk restaurant aanwezig op de paddock
* Voor onze deelnemers zijn pitboxen kosteloos beschikbaar
* Er is tijdwaarneming beschikbaar

Om inspiratie om te doen een korte aftermovie van vorig jaar >after-movie<<

Verzekering
De ziektekostenverzekering biedt voor repatriëring en ook de reisverzekering meestal geen dekking biedt voor repatriëring bij deelname aan gevaarlijke sporten waaronder dus motorsport. Het is aan de deelnemer om zich indien nodig aanvullend te verzekeren voor deze kosten. Informeer dus naar een reisverzekering die akkoord gaat met circuitrijden en de repatriëring kosten vergoed. Via een tussenpersoon bied onder andere de Europeesche deze aanvullende reisverzekering aan. Of https://www.speedsecure.nl/info-doorlopende-reisverzekering/