LET OP: I.v.m. met Koningsdag zijn we vanaf vrijdagavond 26 april 17:30 gesloten! Dinsdag 30 april vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar πŸ˜ƒ

We are Ducati, we ride as one! (Streetfighter meet up)

Geplaatst op 20 maart 2024

We are Ducati, we ride as one!

Duizenden Ducatisti komen samen met andere liefhebbers om deel te nemen aan een groepsrit die tegelijkertijd over de hele wereld plaatsvindt.
Op deze dag β€œrijden we samen” om te vieren dat we deel uitmaken van de Ducati Family – een wereldwijd netwerk dat ons met elkaar verbindt.

Wij koppelen bij Ducati Zaltbommel aan een Streetfighter meet up. Een verzameling van Streetfighters om dit model eens goed in het zonnetje te zetten.
In onze store hebben we een hele mooie line up staan van bijzondere uitvoeringen van dit waanzinnige model. Stuk voor stuk uniek en aangekleed met de mooiste accessoires!

Er worden meerdere routes uitgestippeld van en naar Ducati Zaltbommel en wij willen rond 12.00 – 13.00 bij ons verzamelen. Rond 13:30 uur maken wij een groepsfoto en het is natuurlijk de bedoeling om zo veel mogelijk Ducati rijders bij elkaar te verzamelen πŸ™‚

Korte rond rit (40 km):Β GPX tour rit (kort)

Lange rond rit (140 km)Β GPX tour rit (lang)

(Wij zorgen voor een hapje en een drankje)

Β #Ducati #Streetfighter #WeAreDucati #WeRideAsOne