LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar ๐Ÿ˜ƒ

๐—–๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—”๐—ด๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜ ๐—–๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ: ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ?

Geplaatst op 7 augustus 2023

๐—–๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—”๐—ด๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜ ๐—–๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ; ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ?

Al 7 jaar zet ik me in voor Against Cancer. Op 23 augustus wordt al weer voor de 18de maal de Against Cancer Circuitdag op het TT circuit van Assen georganiseerd. Deze dag is voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Een dagje plezier met en voor de kinderen.
Ook dit jaar willen we zoveel mogelijk geld ophalen en vraag ik jullie hulp, alle beetjes helpen ons. Het voelt toch fijn om deze stichting te steunen?

Doneren is simpel, klik op onderstaande link naar de supportpagina van Ronald en doneer direct. Wil je als bedrijf een groter bedrag doneren/sponsoren en wens je daarvoor een factuur te ontvangen, ook dat kan. Stuur me dan een bericht!

https://againstcancer.nl/coureur-overzicht-2023/?view=detail&q=4176&f=1