LET OP: I.v.m. met Koningsdag zijn we vanaf vrijdagavond 26 april 17:30 gesloten! Dinsdag 30 april vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃

December kleurt Ducati Rood – RED DECEMBER

Geplaatst op 27 november 2023

December kleurt Ducati Rood – RED DECEMBER

Ducati Zaltbommel geeft de donkere decembermaand weer kleur met RED DECEMBER! In deze spectaculaire themamaand ademt de showroom van de Ducati Flagship Store niet alleen het ultieme kerstgevoel maar wordt er iedere week flink uitgepakt met een uitgebreide modellen line-up, gave specials en dikke kortingen!

En Ducati Zaltbommel deelt uit, want naast de themaweken krijg je tijdens RED DECEMBER bij besteding van minimaal 250 euro altijd een leuke attentie! Daarnaast is het tijd om leuke cadeaus te scoren voor de feestdagen en onze outlet-corner is weer volop gevuld met afgeprijsde artikelen. Kortom, een kerst- en eindejaarsshow die je als Ducati liefhebber simpelweg niet mag missen! Zien we je snel in Zaltbommel?

RED DECEMBER is Motul Prijzenfestival. 25% korting op alle Motul producten
RED DECEMBER is een leuke attentie bij besteding van minimaal €250
RED DECEMBER is elke week een speciale actie, en vaak zelfs twee!

Hieronder een overzicht van de activiteiten en acties die je kunt verwachten in onze feestelijk aangeklede winkel:

Multistrada Week: vrijdag 1 t/m zaterdag 2 december
De Multistrada is hét succesnummer van Ducati en al jaren in de harten gesloten door de avontuurlijke Ducatisti. Met de komst van de Multistrada V4 Grand Tour, de RS en Rally is daar weer een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Tijdens deze RED DECEMBER week leiden alle wegen naar onze showroom; ontdek de diversen uitvoeringen van de Multistrada en ook de nieuwe V4 Grand Tour is aanwezig. De Multistrada is de ultieme reismotor en door de experts in 2021 als 2022 bestempeld als de Alpenmaster. Reizen is dan ook het thema van deze week en we vertellen je er graag alles over!

o Line Up Multistrada modellen
o Zaterdag 2 december in de showroom de motor van  TravelwithSab!
o Zaterdag 2 december is ook onze navigatie expert Niels aanwezig en kan je alles vertellen over de navigatie oplossingen van TomTom voor op de motor
o Diverse Sinterklaas aanbiedingen
o Display van diverse bagage oplossingen van Ducati en SW Motech
o Actie: Bij aankoop van een gebruikte Multistrada een cadeaubon van €500 voor accessoires

Multistrada Week: dinsdag 5 t/m zaterdag 9 december
Week 1 was wel heel kort, dus we verlengen de Multistrada line-Up nog tot zaterdag 9 december. Het thema voor deze week is Onderhoud & Behoud. Schrijf je in voor de Workshop !!!

o Line-Up Multistrada modellen
o Zaterdag 9 december is het Workshop dag! Kom alles te weten over het onderhouden van je motor. Welk onderhoud heeft je motor nodig, wat kan je zelf doen en hoe maak je je motor winterklaar? Dit komt allemaal aan bod. – Op inschrijving >>aanmelden workshop<<
o Zaterdag 9 december is Ecomaxx aanwezig en kunnen ze je alles vertellen over de brandstoffen oplossingen van Ecomaxx
o Actie: Ducati “bag” met handige items om zelf onderhoud uit te voeren voor een actie tarief van €55 (i.p.v. €85)
o Actie: Glascoating voor een special tarief van €625 (Normaal €699)

Superbike Week: dinsdag 12 t/m zaterdag 16 december
Zeg je Superbike, zeg je Ducati. De Superbike is de perfecte representatie van het Ducati-DNA: ongeëvenaarde prestaties, tijdloos iconisch Italiaans design, hoogwaardige (MotoGP) techniek, en bovenal…razendsnel. Een meesterwerk om adrenaline te leveren op de weg en het circuit. Zo vieren ze ook hun succes op de nationale- en internationale raceklassen. Het is dan ook geen verrassing dat het thema van deze RED DECEMBER week Snelheid & Circuit is.

o Line-Up Superbike modellen
o Zaterdag 16 december is Arai Service Team aanwezig voor service (gratis controle en onderhoud van je helm)
o Zaterdag 16 december is Trackdays4all aanwezig en kan je alles vertellen over circuittrainingen
o Zaterdag 16 December is Dainese aanwezig voor advies en voor het aanmeten van een Ducati Sumisura maatpak
o Display Ready2Race Panigale V2, Ready2Race Panigale V4 & diverse raceparts
o Actie: Bij aankoop van een gebruikte Superbike een gratis “Garagepakket” (Paddockstand, motor mat en motorhoes ter waarde van €750)
o Actie: €150 korting op een nieuwe Arai helm bij inruil van je oude helm

DesertX Week: dinsdag 19 t/m zaterdag 23 december
Zo net voor de kerst is het tijd om de ultieme reismotor te ontdekken. De DesertX is een krachtpatser die moeiteloos robuuste prestaties met een iconisch ontwerp, geïnspireerd op de legendarische Dakar-rallymotorfietsen, combineert. Een motor zonder grenzen, om een ongekende ervaring te bieden op elk terrein. Deze veelzijdige motor is niet voor niets dit jaar European Motorcycle of the Year geworden. Kom het avontuur beleven tijdens deze RED DECEMBER week die in het thema staat van de Offroad Experience.

o Line-up DesertX modellen
o Zaterdag 23 december is Tractive aanwezig voor informatie en afstelling van de vering voor offroad motoren
o Extra aangevulde outlet-corner in de winkel voor de laatste kerstcadeaus
o Extra Line-up van de Ducati E-bike gamma: MIG S, TK-01RR en de Futa
o Geniet van verse oliebollen in de winkel!
o Actie: Bij aankoop van een DesertX of DesertX Rally een cadeaubon van €750

Diavel Week: woensdag 27 t/m zaterdag 30 december
We eindigen met de Diavel om de maand in stijl af te sluiten. De verfijnde kracht van de Diavel combineert techniek en stijl zoals geen andere sportieve cruiser dat doet. Deze motor, met onmiskenbare Italiaanse flair, zorgt met zijn imposante prestaties voor een onvergetelijke rijervaring. Zoals elke motorrijder weet is veiligheid een van de belangrijkste factoren op de motor, en daarmee is dat ook het thema van deze RED DECEMEBER week. Daarnaast vieren we graag samen jaareinde met verse oliebollen in de winkel!

o Line-up Diavel modellen
o Koffie en Oliebollen om het jaareinde te vieren
o Extra: Presentatie van alle varianten en uitvoeringen van ABUS sloten en we laten ook zien diefstalbestendig ze zijn (live testing door onze TestKees)
o Actie: Bij aankoop van een gebruikte Diavel een cadeaubon van €750