Ducati Zaltbommel en Moving Intelligence gaan samenwerken

Geplaatst op 18 januari 2022

ZALTBOMMEL – De officiële Ducati Flagship Store van Nederland, Ducati Zaltbommel, en Moving Intelligence slaan de handen ineen om de beveiliging van motoren naar een nog hoger niveau te tillen.

Ducati Zaltbommel is de nummer 1 Flagship Store van Ducati in Nederland, een autoriteit in motordealer-land en fervent uitdrager van het motto “Tutto per la vostra Ducati con tutto il nostro cuore” (Alles voor uw Ducati met heel ons hart).

Moving Intelligence is marktleider op het gebied van autobeveiliging, rittenregistratie, wagenparkbeheer en beveiliging van werkmaterieel en mobiele objecten zoals motoren. Een premium merk als Ducati verdient een premium beveiliging, iets wat Moving Intelligence kan bieden. De samenwerking intensiveren is dus een logische stap.
Beide bedrijven gaan vol inzetten om het aantal diefstallen van motoren te verminderen en om de motoren die alsnog gestolen worden terug te vinden. Dat doen ze met onder andere de Mi01 Peilzender, een na-diefstal terugvindsysteem dat niet groter is dan een candybar en volledig standalone functioneert. Vanwege het kleine formaat van de Mi01 is de peilzender overal in de motor te plaatsen.

De Mi01 laat bij normaal gebruik één keer per dag weten waar hij zich bevindt, zodat u altijd weet waar uw motor is. Wordt uw motor onverhoopt toch gestolen, dan gaat de Mi01 vaker zijn positie doorgeven en wordt het systeem geactiveerd om RadioFrequentie signalen uit te gaan sturen, waarmee de peilzender, en dus uw motor, haast tot op de meter nauwkeurig gelokaliseerd en teruggevonden kan worden.

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw Ducati motor? Neem dan contact op met Ducati Zaltbommel via 0418-513 521 of info@ducatizaltbommel.nl