LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃

Een motor leasen voor een all-in bedrag per maand?

Geplaatst op 4 december 2021

Ducati Zaltbommel geeft haar klanten de kans om te genieten van het gemak van Full Operational Leasing, in samenwerking met My Lease Motor.

 Motorrijden en het gevoel van vrijheid zijn voor velen van ons nauw met elkaar verbonden. Zodra je op je motor stapt, wil je maar één ding: genieten van de rit en je motor. Zorgen maken om extra kosten hoort daar niet bij. Toch zijn onvoorziene kosten door onderhoud of onverwachte reparaties vaak onvermijdelijk. Tot nu toe dan, want vanaf heden is het bij Ducati Zaltbommel mogelijk om jouw nieuwe motor zakelijk of privé te leasen tegen 1 vast all-in tarief.

Motor rijden zonder zorgen, dit is het uitgangspunt van de samenwerking met My Lease Motor. Voor een vast bedrag per maand rijd je nu jouw favoriete Ducati, dit kan zowel in een zakelijke- of privé lease constructie, waarbij je voor een all-inclusive maandbedrag een motor naar keuze rijdt met alle (fiscale) voordelen die hieraan verbonden zitten. All-inclusive betekent ook écht all-inclusive. Van wegenbelasting tot allrisk verzekeringen, onderhoud en reparaties. Met Ducati Leasing hoef je zelf alleen nog te denken aan de brandstof!

Hoe werkt het leasen van een motor?

Het leasen van een motor bij My Lease Motor gaat in 5 simpele stappen, waarin contact en service centraal staan

 

 

 

Wat is het verschil met Financial Lease?

De motor blijft eigendom van de lease maatschappij, dus aan het einde van de overeenkomst lever je de motor gewoon weer in. Het risico van eventuele onderhoudskosten en een restwaarde aan het einde van het contract zijn dus ook niet voor jouw rekening. Ben je na de looptijd nog steeds laaiend enthousiast over de motor, dan is het altijd mogelijk om hem alsnog aan te schaffen. Als je liever na de looptijd op een nieuwe motor gaat rijden dan helpt het enthousiaste team van My Lease Motor of Ducati Zaltbommel graag met het vinden van een volgende motor op basis van jouw ervaringen.

Je rijdt nu al een Ducati Monster voor €269,- per maand of een Ducati Multistrada V4S voor €439,-

Neem een kijkje op https://myleasemotor.com/ducati-zaltbommel/ voor meer informatie.