LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar 😃

KicXstart GPmanager: Schrijf je in en WIN een Ducati 748SP!

Geplaatst op 11 maart 2023

Met KicXstart GPmanager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport! Als teammanager zit je het komende seizoen met nét even wat meer spanning voor de buis of (hopelijk) langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start.

Op GPmanager geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders je kennis van de sport en inzicht in talent te laten gelden. En degene die dat het beste doet mag aan het einde van het seizoen de Ducati 748SP mee naar huis nemen. Of een van de 24 andere mooie prijzen!

We zijn trots te kunnen melden dat wij (Ducati Zaltbommel) opnieuw partner is voor de KicXStart GPmanager en de schitterende Ducati 748Sbeschikbaar stellen als hoofdprijs.  Ducati Zaltbommel is een begrip in Nederland als exclusief dealer van het Italiaanse merk. Een bezoek aan onze showroom is een feestje, met een uitgebreide selectie aan zowel nieuwe als gebruikte Ducati’s. Ook spelen we al jaren een actieve rol in de Nederlandse racerij, onder andere met de Ducati Challenge. Kortom, we zijn de ideale partner!

Surf nu naar GPmanager en stel je team samen.