Occasion

Ducati 1299 Panigale FE

Kilometers 10685 Bouwjaar 2018 Prijs €36.950,-

Omschrijving

De krachtigste tweecilinder ooit

De 1299 Panigale R Final Edition is gemaakt om de krachtigste tweecilinder van Ducati ooit te vieren.

Een concept dat de geschiedenis van het motorrijden heeft veranderd en dat sinds de eerste overwinning van Marco Lucchinelli in 1988, het mogelijk heeft gemaakt voor generaties van rijders om te zegevieren. In deze laatste gelimiteerde editie(nr 613), afgeleid van de 1299 Superleggera, bereikt de iconische Ducati tweecilinder het technologische hoogtepunt van zijn evolutie.

Het onmiskenbare ontwerp en de technische specificaties zoals de Superquadro-motor. 209.4 PK pure adrenaline en 142 Nm koppel. Geavanceerde elektronica met Bosch Inertial Platform om maximale controle te garanderen. 1299 Panigale R is het verlangen van elke motorliefhebber.

Deze 1299 R Final Edition is voorzien van het volledig titanium Akrapovic uitlaatsysteem. Motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2018
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1285 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
56MJHB
Vermogen
154 kW
Kleur
Tricolore
Kilometerstand
10685 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.