Occasion

Ducati 748 R

Kilometers 25875 Bouwjaar 2001 Prijs €19.950,-

Omschrijving

De Ducati 748R is een motorfiets die in de jaren 2000 werd geproduceerd. Het is een sportieve superbike die is ontworpen voor liefhebbers van snelheid en adrenaline.

De Ducati 748R heeft een krachtige 748cc-motor met een indrukwekkend vermogen en een hoge topsnelheid. Met zijn geavanceerde technologie en precieze engineering levert deze motorfiets uitstekende prestaties op de weg.

Wat betreft het ontwerp, heeft de Ducati 748R een aerodynamische en gestroomlijnde look die zowel functioneel als aantrekkelijk is. Het frame en de carrosserie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2001
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
748 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MDSV33
Vermogen
77 kW
Kleur
GEEL
Kilometerstand
25875 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.