Occasion

Ducati DESERTX

Kilometers 4412 Bouwjaar 2023 Prijs €17.950,-

Omschrijving

Ducati verlegt de grenzen van wat er met hun motoren kan met deze nieuwe DesertX, gemaakt met een intense off-road attitude. Woestijnduinen, smalle off-road paden, gravelwegen en bochtige bergwegen: met de DesertX hebben dromen van avonturiers geen grenzen meer. De specifiek op off-road gerichte ontwikkeling in combinatie met de waardevolle road kennis van Ducati geeft leven aan een wendbare, gemakkelijk te hanteren motorfiets, die zich op zijn gemak voelt op elke route en asfalt. Uitgevoerd met de extra tank (8L), valbeugels, koplampgaas en de-cat. Wordt geleverd met benodigd onderhoud en garantie tot 03-2027. Betreft een BTW motor, prijs is inclusief btw.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2023
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
36 maanden — Ducati Approved
Kenteken
71MTTV
Vermogen
81 kW
Kleur
ZWART
Kilometerstand
4412 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.