Occasion

Ducati DIAVEL DIESEL

Kilometers 20674 Bouwjaar 2017 Prijs €18.950,-

Omschrijving

Deze unieke, stoere Diavel is ontstaan uit een samenwerking tussen Ducati en het kledingmerk Diesel. De Diavel Diesel heeft een stoer uiterlijk en veel metalen delen om het rock imago van Diesel uit te lichten. De kuipen zijn van RVS met echte lasnaden en zichtbare nagels. De luchtinlaten hebben een rode inleg met het Diesel logo, de remklauwen zijn rood en ook het dashboard is rood verlicht. Het zadel is bekleed met echt leer en op het zadel en het voorspatbord is een pyramide met het Diesel logo terug te vinden. Er zijn slechts 666 van deze motoren gebouwd en dit is nummer 294. De motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2017
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1198 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
68MNTP
Vermogen
119 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
20674 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.